Chris Pratt:

- Jeg fikk beskjed om at jeg var for tjukk

- De ville ikke la meg prøvespille, sier Hollywood-stjerna Chris Pratt.

MUSKELBUNT: Chris Pratt i en annen kroppsfasong enn da han prøvespilte for «Moneyball». Her er han i filmen «Guardians of the Galaxy». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Chris Pratt (37) har fått tusenvis av kvinnelige fans etter sin rolle som barsk actionhelt i filmen «Guardians of the Galaxy».

Men Pratt avslører i et nytt intervju med «Vanity Fair» at det å bli sett på som et sex-symbol er en uvant opplevelse for ham.

Fikk beskjed om at han var for tjukk

Han avslører at han nesten gikk glipp av sin gjennombruddsrolle i filmen «Moneyball» i 2011, på grunn av vekten sin.Da han skulle på audition for rollen som Oakland As catcher, Scott Hatteberg, ble han stoppet i døren.– Det er første gang noen har sagt at de ikke vil la meg prøvespille fordi jeg er for tjukk, sier skuespilleren og fortsetter:

– Da bestemte jeg meg for å gå ned i vekt sånn som i wrestling. Jeg hadde ikke råd til en trener, så det var kun løping, rase ned i vekt og nedtrapping av alkohol som ble gjort.

Jojo-slanking

Da tv-serien «Parks And Recreation» hvor Pratt spilte Andy Dwyer gikk av stabelen i 2009, veide stjernen over 30 kilo mer enn han gjorde som muskelbunt i «Guardians of the Galaxy».

Det er ikke uvanlig at skuespillere må varriere kroppsfasongen etter rollene, men Pratt stresser ikke med hvordan kroppen vil se ut etter en film er ferdig:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer