Bård Tufte Johansen:

- Jeg fikk halvveis panikkanfall

Den folkekjære komikeren kjente på angsten i forkant av premieren på showet «12 gode råd - fra to menn med lav utdanning».

PANIKK: Bård Tufte Johansen avslører i en podkast at han fikk et panikkanfall i forkant av premieren på sitt nye show. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
PANIKK: Bård Tufte Johansen avslører i en podkast at han fikk et panikkanfall i forkant av premieren på sitt nye show. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Siden slutten av august har «Nytt på nytt»-programleder og komiker Bård Tufte Johansen (50) stått på Chat Noir med showet «12 gode råd - fra to menn med lav utdanning», med humorkollegaen Atle Antonsen (50).

Tufte Johansen har vært i underholdningsbransjen i nesten 30 år, og hatt stor suksess både på scenen og på tv-skjermen. Likevel er det ikke alltid like lett med de mange forberedelsene som ligger bak. Det røper han i podkasten «Krisemøter».

Til programleder Kyrre Holm Johannessen (46) forteller nemlig «Nytt på nytt»-profilen at han fikk noe som minnet om et panikkanfall like før premieren.

- «Mann 44» (et av Tufte Johansens tidligere show, journ.anm.) gikk innmari bra, og jeg følte at jeg var på rett vei hele tida. Her var det mer opp og ned. Vi hadde premiere på en torsdag, og på mandag hadde vi en prøveforestilling der jeg ikke klarte å puste helt, og fikk sånn halvveis panikkanfall, sier han i «Krisemøter».

Panikkanfall kan oppstå uventa eller når du er engstelig i en gitt situasjon, ifølge Helse-Norge. Du kan få fysiske symptomer - som hjertebank, svette og pusteproblemer, mens noen føler seg svimmel og begynner å skjelve.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer