Ronny Brede Aase:

- Jeg fikk helt panikk

Radioprofilen forteller om frieriet - som ikke ble helt som planlagt.

FORLOVET: I midten av juli delte Ronny Brede Aase og Tuva Fellman nyheten om at de hadde forlovet seg. Nå forteller førstevnte historien om hvordan frieriet skjedde. Foto: Andreas Fadum
FORLOVET: I midten av juli delte Ronny Brede Aase og Tuva Fellman nyheten om at de hadde forlovet seg. Nå forteller førstevnte historien om hvordan frieriet skjedde. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli kunne P3-kjæresteparet Ronny Brede Aase (32) og Tuva Fellman (32) dele en gledelig nyhet på Instagram, da de begge la ut hvert sitt bilde der en glitrende diamantring kom til syne på sistnevntes høyre ringfinger.

«Ronny har spurt om vi skal gifte oss. Jeg svarte ja», skrev Fellman til sitt bilde, mens Brede Aase skrev: «Fellmann og jeg går for hele livet sammen».

Da P3Morgen returnerte til radioen denne uka, kunne Brede Aase dele historien om frieriet med lytterne.

Det er til stor jubel fra kollegene Silje Nordnes (34) og Markus Neby (27) at radioprofilen innleder det hele med å si at han har forlovet seg i løpet av ferien.

Da Dagbladet møtte paret i forkant av ferien, kunne de fortelle at de i år for første gang skulle tilbringe store deler av ferien fra hverandre. Mye tyder på at det er nettopp dette som gjorde at Brede Aase omsider gikk ned på kne og fridde:

- Det jeg tenkte var at vi har jo bedrevet et avstandsforhold lenge, også har vi jo nå bodd sammen i ett og et halvt år, og plutselig i sommer var første gang jeg var lenge borte fra min kjære, og da kjente jeg sånn at: «Hm, ja, det er noe som mangler her», forteller han entusiastisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer