Bella Hadid:

- Jeg fikk ikke puste

Supermodellen røper detaljer om Met-gallaen

SVARTNET: Bella Hadid forteller om den uheldige hendelsen på galla-middagen. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
SVARTNET: Bella Hadid forteller om den uheldige hendelsen på galla-middagen. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Under årets Met-galla var det ingen mangel på oppsiktsvekkende antrekk, noe som man ofte kan regne med å få se på den årlige feiringen.

På gjestelista var Hollywoods fremste stjerner, og flere modeller ble også invitert til den anerkjente galla-middagen, deriblant Bella Hadid (25).

Hun røper nå at kvelden ikke gikk helt som planlagt, og oppklarer samtidig et tidligere utsagn om antrekket på den rød løperen.

- Det svartnet

Det er liten tvil om at gallaen har høy standard når det gjelder valg av antrekk. Den årlige Met-gallaen velger nemlig et nytt tema for hvert år, som gjestene så forventes å kle seg etter.

OVERRASKER: Kim Kardashian overrasker med kjolen sin på Met-gallaen. Video: AP Vis mer

I år var temaet «In America: An Anthology of Fashion», som fungerte som en del to av fjorårets «A Lexicon of Fashion». Årets tema skal ha feiret «inkluderingen» til amerikansk mote, ifølge Vogue.

Hadid valgte å kle seg i en helsvart kjole med et svart korsett, og antrekket har i ettertid fått mye ros fra både moteeksperter og modellens egne tilhengere.

Tidligere denne måneden forklarte hun overfor Interview at antrekket delvis hadde vært skyld i fysiske påkjenninger for henne.

- Det svartnet for meg, bokstavelig talt. Jeg vet ikke om det var angsten min, eller kanskje det var midjen som ble strammet inn sånn at jeg ikke fikk puste, fortalte hun til magasinet.

- Spent og engstelig

Nå endrer 25-åringen på uttalelsen om at det var kjolen som hadde skyld i pustevanskene. Det skriver E! News.

VILL DETALJ: Kjolen artisten Lady Gaga hadde på seg under innsettelsen av USAs president Joe Biden, hadde en unik egenskap. Video: AP/NTB. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

- Jeg vil gjøre dette veldig klart. Det var ikke det jeg mente å si i det hele tatt, deler hun på Instagram sammen med noen skjermdumper av nyhetssaken med den opprinnelige kommentaren.

- Jeg sa ikke at det svartnet på grunn av korsettet mitt, men fra hvor spent og engstelig jeg var - og pleier å være - på den rød løperen. Jeg mente egentlig at det går over på ett sekund. Så fort at jeg nesten ikke husker det, forteller hun videre.

Modellen legger likevel ikke skjul på at de fleste kjolene hun bærer på den røde løperen er ukomfortable, spesielt når det kommer til et stramt korsett. Hun forsikrer imidlertid fansen om at korsettene passer som de skal.

- Korsett er generelt sett ganske ukomfortable og utfordrende for lungene, men mine korsett passer perfekt med nok rom til å spise og drikke, sier hun avslutningsvis.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer