Demi Lovato:

- Jeg fikk romvesen-kontakt

Superstjerna gir ut ny serie hvor hen prøver å oppdage utenomjordiske besøk.

UFO-JAKT: Demi Lovato hevder hen har fått kontakt med det utenomjordiske. Foto: David Fisher/REX/NTB
UFO-JAKT: Demi Lovato hevder hen har fått kontakt med det utenomjordiske. Foto: David Fisher/REX/NTB Vis mer
Publisert

For «Disney»-stjerne Demi Lovato (29) har ikke livet vært en dans på roser. For tre år siden mistet hen nesten livet etter en alvorlig heroinoverdose, og hen har vært åpen om depresjon, rusavhengighet og spiseforstyrrelser.

I fjor gikk hen også gjennom både en offentlig forlovelse med Max Ehrich, og et påfølgende offentlig brudd.

Tidligere i år sto Lovato fram som både panseksuell og ikke-binær. Det betyr at hen ikke har kjønnsidentitet som jente eller gutt, og at hen ønsker å omtales kjønnsnøytralt.

UFOrklarlig opplevelse

Selv om det i all hovedsak er privatlivet Lovato har skapt overskrifter for, er det nå hens nye prosjekt som vekker oppsikt. Stjerna er ute med serien «Unidentified», hvor 29-åringen er på romvesenjakt.

Ifølge Entertainment Weekly følger den fire episoder lange serien Lovato, søsteren og bestevennen Matthew i «sitt forsøk på å avdekke sannheten om UFO-fenomener».

OVERDOSE: 24. juli ble sangeren Demi Lovato fraktet til sykehus etter en overdose. Nå takker hun familie og fans for at hun fortsatt er i live. Video: CNN Vis mer

Trioen møter folk som hevder å ha blitt bortført av romvesen, angivelige øyenvitner, og de prøver å grave fram hemmelige rapporter fra myndighetene.

Til nettstedet hevder Lovato at hen selv har sett en UFO med egne øyne.

- Jeg hadde en ganske spesiell opplevelse på 28-årsdagen min. Jeg fikk romvesenkontakt, og det var en ganske utrolig opplevelse. Siden det begynte jeg å undersøke dette mer, og jeg ville lage en serie om det, sier hen.

- Plutselig dukket noe opp

Artisten har ikke tilsynelatende ikke fått noen kritiske spørsmål fra nettsida, som hvor forskningsbasert serien er, og om de har funnet noen konkrete bevis.

At det finnes flygende objekter som man ikke har kunne identifisere er imidlertid kjent. Tidligere i år ble det også kjent at det amerikanske forsvarsdepartementet ville offentliggjøre rapporter fra det som er oppdaget om UFO-er.

LYSFENOMEN: Tor-Ivar Næss (38) skulle ut å fotografere nordlyset, da han oppdaget fenomenet. Video: Tor-Ivar Næss / Dagbladet Vis mer

Pentagon har også opprettet en UFO-arbeidsgruppe for å undersøke ukjente flygende gjenstander rundt militærbaser. Nå har de altså fått konkurranse fra Demi Lovato.

- Vi kikket på stjernene og forsøkte å følge en protokoll for å få kontakt, og plutselig dukket noe opp rett over oss på himmelen. Det var store lys som laget et slags spørsmålstegn på himmelen, og så ble det bare borte. Jeg innså da at livet mitt sannsynligvis ville endre seg på en spirituell måte, fordi jeg har en spirituell forbindelse til denne reisen, forklarer Lovato videre.

Trodde hen bare astral-projiserte

29-åringen mistenker også at hen en gang ble bortført av romvesen. Etter å ha snakket med «bortføringsofre» kom hen fram til at hen hadde en liknende opplevelse.

- Jeg hadde en opplevelse hvor jeg følte at jeg astral-projiserte i søvne, og nå innser jeg at det kanskje ikke var det, men at jeg muligens dro et sted, sier hen.

Teorien til sangstjerna er at romvesen begynte å dukke opp på 40-tallet da mennesker begynte å lage atomvåpen. Hen tror også at de lever på jorda blant oss og at vi ikke innser det.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer