FFN_IMAGE_52116925|FFN_SET_70009458
FFN_IMAGE_52116925|FFN_SET_70009458Vis mer

- Jeg føler jeg er i et personlig helvete

Ghostbusters-skuespiller bombardert med rasistiske meldinger på Twitter. 

Komikeren og skuespilleren Leslie Jones, som spiller i den nye «Ghostbusters»-filmen, har blitt bombardert med svært rasistiske meldinger på Twitter de siste dagene.

Meldingene begynte å hagle etter at filmen hadde premiere forrige helg. En rekke personer har sammenliknet henne med aper og gorillaer, og skrevet andre svært sjikanerende og rasistiske meldinger.

Etter å ha blokkert brukerne fortløpende og fjernet meldingene, valgte Jones å retweete alle de rasistiske meldingene i stedet.

«Vet dere hva? Jeg slutter å blokkere, slik at dere alle kan se på feeden min og se bullshiten selv. Dere vil ikke tro ondskapen», skrev hun i en tweet i går.


«Angrep på alle»

En bruker ser også ut til å ha forfalsket tweets, og lagt ut bilder av meldinger som tilsynelatende ser ut til å ha blitt publisert på hennes konto, med homohatende innhold.

«Dette var ikke meg. Ok, twitter, nå er det nok. Hvis dere kan la dette skje, så vil jeg ikke være her. Jeg har ikke publisert dette», skriver Jones som en respons til disse bildene.

«Jeg føler jeg er i et personlig helvete. Jeg har ikke gjort noe for å fortjene dette. Det er altfor mye. Det burde ikke være sånn her. Jeg er så såret nå», skriver hun.

Jones vurderte å melde seg ut av alle sosiale medier i mars, da hun for første gang ble offer for nettroll. Ifølge The Guardian ble hun overtalt av regissør Paul Feig til å forbli aktiv.

«Leslie Jones er et av de beste menneskene jeg vet om. Et angrep på henne er et angrep på oss alle», tvitret Paul Feig i går.

Motbør

Filmen «Ghostbusters» har allerede møtt mye motstand, blant annet på grunn av at de har valgt å bruke bare kvinnelige skuespillere i hovedrollen.

Fanboys har også hylt opp om at filmen ødelegger barndomsminnene.

Traileren på YouTube har fått flere tomler ned enn noen annen filmtrailer i historien, ifølge Hollywood Reporter.

I skrivende stund har den er traileren sett 36 829 077 ganger , og har fått over 954 500 negative og over 273 000 positive tilbakemelding.