Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Jeg føler jeg har gjort mitt

Marte Stokstad slutter som MGP-programleder to måneder etter Per Sundnes-exit.

GIR SEG: Marte Stokstad gir seg som programleder for Melodi Grand Prix. Her er hun på scena under finalen i forrige runde i februar. Foto: Stella Pictures
GIR SEG: Marte Stokstad gir seg som programleder for Melodi Grand Prix. Her er hun på scena under finalen i forrige runde i februar. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Drøye to måneder etter at Norges Melodi Grand Prix-konge Per Sundnes forlot skuta, gjør nå programleder Marte Stokstad det samme.

Det skriver VG i dag.

Stokstad bekrefter MGP-exiten til Dagbladet.

Nytt program - Jeg skal koke sammen et nytt program for NRK, og får dessverre ikke tid til å gjøre begge deler. Men jeg er fortsatt i NRK og underholdningsavedelingen, så det er lite dramatisk, sier hun.

Hun kan røpe så mye at hun fortsetter i programlederrollen.

- Jeg skal være programleder, så sånn sett er det likt. Mer enn det kan jeg ikke si ennå. Men resultatet kan du se i februar!

Stokstad har vært programleder for den norske Melodi Grand Prix-runden både i 2010 og 2012. I 2011 steppet lillesøster Anne Rimmen inn for Stokstad, som da var ute i fødselspermisjon.

- Nye utfordringer Programlederen innrømmer at det blir vemodig å forlate MGP-skuta.

- Jeg kommer til å savne å jobbe med mange av menneskene jeg jobbet med. Og det å stå foran en kokende sal med neonsticks og heiaplakater. Det får man jo ikke oppleve så ofte. Men nå syns jeg det passer bra å få noen andre utfordringer, sier hun.

Hun vet ikke om hun noen gang kommer til å vende tilbake til Melodi Grand Prix.

- Det aner jeg ikke, men foreløpig føler jeg at jeg har gjort mitt - og gleder meg til å se fortsettelsen hjemme på TV.

Under den forrige Melodi Grand Prix-runden i februar i år, fikk Stokstad svært mye skryt for både opptreden og utseende.

- Fy fader Marte Stokstad, i kveld er du heit!!!! var det en som tvitret under semifinalesendingen.

- Kan vi stemme på Marte? Flinkest og finest. Them legs, Stokstad!, skrev en annen.

Så sent som i mai ble det klart at også Melodi Grand Prix-general Per Sundnes kaster inn håndkledet, og går videre til TV3s «Homsepatruljen».

INGEN IGJEN: Marte Stokstad og Per Sundnes har begge forlatt Melodi Grand Prix-skuta i løpet av to måneder. Foto: Stella Pictures
INGEN IGJEN: Marte Stokstad og Per Sundnes har begge forlatt Melodi Grand Prix-skuta i løpet av to måneder. Foto: Stella Pictures Vis mer