Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Jeg føler meg som en vinner

A1-Ben kom på andreplass i «Skal vi danse».

(Dagbladet): Ben Adams (30) og dansepartneren Tone Jacobsen fikk flest poeng fra dommerne i kveldens «Skal vi danse», men det holdt ikke helt i mål.

Hanne Sørvaag (32) ble stemt fram av folket, og vant «Skal vi danse» 2012.

Ben Adams føler seg likevel som en vinner.

- Jeg føler meg som en vinner. Jeg fløy, jeg gjorde magiske triks og jeg var «Harry Potter» i dag. Og det er veldig rart for en 30-åring å være det på direktesendt tv, sier Ben Adams til Dagbladet.

- Helt utrolig Tross sitt britiske opphav var det Ben Adams som hadde trommet sammen flest venner og familiemedlemmer til å heie fra sidelinja av parketten.

- Det er helt utrolig, jeg kom meg til finalen. Jeg fikk flest poeng, så jeg er veldig fornøyd. Hvis jeg ikke hadde gjort mitt beste ville jeg vært skuffa, men jeg gjorde alt jeg kunne og jeg håper alle likte det like mye som det jeg gjorde, sier Ben Adams.

Han ble heiet fram av A1-kompisene, søsteren, kjæresten og moren Anita (51), hvis moderlige klokkertro på sønnen hadde fått henne til å bestille flybillett til Oslo i finalehelga lenge før det ble klart at han var finalist.

- Nå skal jeg ta meg en drink eller to, eller ti, sier Adams og legger til:

- Det er masse å feire. Jeg trodde jeg skulle klare meg i to eller tre uker, så at jeg var med helt til finalen er helt utrolig.

NUMMER TO: Ben Adams måtte se seg slått av Hanne Sørvaag i «Skal vi danse». Foto: Torbjørn Katborg Grønning /  Dagbladet
NUMMER TO: Ben Adams måtte se seg slått av Hanne Sørvaag i «Skal vi danse». Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media