OVERVELDET: Melina Johnsen måtte forlate «Ex on the Beach» forrige uke. I etterkant har hun fått masse respons fra fansen, som sier at de savner henne og skal boikotte programmet fra nå av - siden hun ikke lenger er en del av det. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
OVERVELDET: Melina Johnsen måtte forlate «Ex on the Beach» forrige uke. I etterkant har hun fått masse respons fra fansen, som sier at de savner henne og skal boikotte programmet fra nå av - siden hun ikke lenger er en del av det. Foto: Toke Mathias Riskjær / DiscoveryVis mer

Melina Johnsen fra «Ex on the Beach»

- Jeg føler meg som Norges Kim Kardashian

«Ex on the Beach»-deltaker Melina Johnsen er helt overveldet av alle tilbakemeldingene.

Forrige torsdag var det flere skuffede «Ex on the Beach»-fans rundt om i det langstrakte land. Melina Johnsen (22) fra Moss fikk beskjed om å pakke koffertene og forlate villaen på Mauritius, til manges store overraskelse.

Hun markerte seg allerede i første episode, der den famøse «Bitch, hør her»-krangelen fant sted. Siden har romanser, kommentarer, krangling og sex gitt henne mye tv-tid, men nå sa altså iPaden (som styrer alt av hva som skal skje i villaen red.anm.) at hun måtte hjem til Norge igjen. Serien har ingen regler, og det er produksjonen som bestemmer hvem som skal hjem.

Hvorfor hun måtte reise, får vi derfor ikke svar på. Skal vi tro reaksjonene Johnsen har fått av fansen selv, var avgjørelsen urettferdig.

OVERRASKET: Melina Johnsen fikk beskjed om å forlate «Ex on the Beach»-villaen, til manges store overraskelse. Det ble emosjonelt. Video: Discovery Vis mer

- Skikkelig boost

- Jeg får direktemeldinger i sosiale medier hele tida om at folk vil savne meg og at de nå vil slutte å se på. Det var bare jeg som lagde drama der inne, så jeg skjønner det godt, ler hun, og fortsetter:

- Jeg gidder ikke å se på nå. Altså, hva faen? Det skjer jo ingenting der inne, uansett. Nå bruker jeg bare tid sammen med venner og koser meg, i stedet for å streame serien. Jeg får jo selvfølgelig med meg hva som skjer, for jeg får litt meldinger av fansen, men jeg bryr meg ikke stort, sier hun.

Hun får så mye oppmerksomhet fra fans at det er vanskelig å holde oversikt. 22-åringen har tidvis åpen konto på Snapchat, som vil si at alle som ønsker kan sende henne bilder, meldinger eller ringe henne. Hun anslår at så mange som 200 tar kontakt hver dag, og det aller meste er positivt.

- Jeg har faktisk ikke fått noen hatkommentarer, og det har gitt meg en skikkelig boost. I starten av «Ex on the Beach» var jeg kanskje litt for frampå, men jeg fikk vist meg fra en bedre side etter hvert. Jeg festa og hadde det lættis, men var også sårbar og personlig. Det kan ha gitt mange et nytt inntrykk av meg, forteller hun.

VANSKELIG VALG: Melina Johnsen får et vanskelig i valg i «Ex on the Beach», når Daniel dukker opp igjen. Video: Discovery Vis mer

Merkelige tilbud

Såpass lei seg er enkelte, at de har oppsøkt henne personlig. I dag var det noen som ringte på døra til venninnen hennes, fordi de visste at hun var der. Hun anslår at de gikk i femte eller sjette klasse på barneskolen, og med seg hadde de tegninger og dikt til 22-åringen.

- De var kjempesøte, og det er helt absurd. Småbarn driver også og ringer meg på snap, og de får jo helt sjokk når jeg svarer. Jeg synes bare det er hyggelig, men jeg legger ofte på om folk er ekle eller slibrige, sier hun, og fortsetter:

- Jeg får jo mye rart. Dickpics (bilder av erigerte peniser, journ.anm.) får jeg tilsendt hele tida. De som sender det blokkerer jeg med en gang. Det er helt ekstremt, jeg har aldri i mitt liv sett så mange rare peniser. Jeg blir helt skremt av enkelte bilder folk sender, sier hun.

Av merkelige tilbud er det også mange. Johnsen hevder å ha fått tilbudt så mye som 80 000 norske kroner av en mann som ønsket å kjøpe hennes brukte joggesko. Andre har også tilbudt firesifrede beløp for sokker, undertøy og andre ting som har hatt kroppslig kontakt med henne.

- Det var en kar som spurte om han kunne kjøpe mine brukte tamponger. Det er helt absurd, og veldig ekkelt. Jeg ler og koser meg av det meste jeg får tilsendt, men det der var bare ekkelt, forteller hun.

DEBUTERER: Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» har allerede skapt flere overskrifter på grunn av oppførselen sin i villaen. Nå debuterer hun som artist, med låta «Bitch, hør her». Teksten har hun derimot litt problemer med å huske. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

- Helt ekstremt

Det er ikke bare fra fans oppmerksomheten har meldt seg. Hun får ofte frierbrev fra interesserte gutter, men har tidligere uttalt at hun nå, i hvert fall for en periode, ønsker å leve singellivet. 22-åringen var tidligere sammen med 20 år gamle Adrian Sellevoll, men forholdet deres tok slutt for noen måneder siden.

Selv om hun ikke ønsker å hoppe inn i noe forhold nå, legger hun ikke skjul på at hun nyter oppmerksomheten.

Se dette innlegget på Instagram

Bare fra siden 🤙🏾

Et innlegg delt av MELINA JOHNSEN (@melinajohnseen)

- Jeg var på byen i Oslo i helga, og jeg har aldri opplevd noe liknende. Det var helt sykt. Folk skulle ha bilder og klemmer og alt mulig rart. Jeg føler meg som Norges Kim Kardashian med all denne oppmerksomheten. Folk tok også snikbilder og begynte å prate med vennene mine, men det takler jeg bra. Jeg blir derimot ganske sinna om folk ikke respekterer meg når jeg sier nei til for eksempel selfier. Heldigvis er de fleste snille og går unna når jeg ber om det, forklarer hun.