Angelina Jolie:

- Jeg følte en dyp og ekte sorg

Angelina Jolie forteller at hun mistet seg selv da ekteskapet med Brad Pitt gikk mot slutten.

MISTET SEG SELV: Angelina Jolie forteller at hun følte seg liten, nesten ubetydelig da hun var sammen med skuespillerkollega Brad Pitt Foto: NTB Scanpix
MISTET SEG SELV: Angelina Jolie forteller at hun følte seg liten, nesten ubetydelig da hun var sammen med skuespillerkollega Brad Pitt Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For mange føles det kanskje som om det var i går at et av Hollywoods hotteste par, Angelina Jolie (44) og Brad Pitt (55), slapp bomba med nyheten om at de skulle gå hver til sitt etter to år som mann og kone.

Duoen hadde vært kjærester siden 2004, og kan man kan mildt sagt si at skilsmissen mellom dem fikk - og har fått - enorm plass i pressen siden bruddet ble kjent for tre år siden.

De har siden den gang uttalt seg flere ganger på hver sin kant, og i forbindelse med sin nye film «Maleficent: Mistress of Evil», letter Jolie på sløret igjen. Det gjør hun overfor den franske avisa Le Figaro, ifølge Radar Online.

- Mistet meg selv

Tidligere denne måneden kom det fram at Jolie blant annet skal ha følt seg presset til å gifte seg med skuespilleren, og nå forteller stjernen at hun syntes det var svært vanskelig da forholdet mellom henne og Pitt gikk mot slutten.

- Jeg kjente meg ikke som meg selv lenger, forteller 44-åringen til avisa, og fortsetter:

- Jeg følte meg liten, nesten ubetydelig, selv om det ikke var åpenlyst. Jeg følte en dyp og ekte sorg, jeg var såret, sier hun om tiden før og etter separasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer