SMS-PAR: John Legend forteller at det var på sms han forsto at han og Chrissy Teigen måtte bli noe mer. Nå er paret gift og har fått en liten datter. Foto: NTB/ Scanpix.
SMS-PAR: John Legend forteller at det var på sms han forsto at han og Chrissy Teigen måtte bli noe mer. Nå er paret gift og har fått en liten datter. Foto: NTB/ Scanpix.Vis mer

- Jeg forelsket meg via tekstmeldinger

John Legend forteller at det var på sms han skjønte at det måtte bli noe mer mellom han og Chrissy Teigen. 

(Dagbladet): Sanger John Legend (37) og kona Chrissy Teigen (30) er et av Hollywoods mest profilerte par.

Veldig flink med sms tegn

Duoen giftet seg i 2013, men hadde da vært et par siden 2007 etter at de møttes under musikkvideoinnspillingen av Legends låt «Stereo», skriver seher.no.

I starten var forholdet veldig avslappet, og artisten har tidligere avslørt at han ikke så for seg at skjønnheten var hans store kjærlighet.

Etter en tid utviklet det seg imidlertid til noe mer seriøst. Og det spesielt én ting som gjorde at «All Of Me»-sangeren falt for den norskættede modellen.

- Jeg forelsket meg via tekstmeldinger, for hun er veldig flink med de 140 tegnene. I starten av forholdet sendte vi en del meldinger, og jeg så at hun hadde humoristisk sans. Vi kunne snakke i telefonen og jeg falt for hvor engasjert og tullete hun er, sier han om kona si, ifølge ContactMusic.com.

Han forteller at han fort skjønte at Chrissy var en kvinne han gjerne ønsket å tilbringe mer tid sammen med.

Her har Chrissy lagt ut et bilde på sin instagramkonto av det lykkelige paret.

- Da vi begynte å se hverandre mer, merket vi begge hvor fantastisk kjemi vi hadde - noe som etter hvert utviklet seg til giftermål og barn, sier han.

Det flotte paret ble nemlig foreldre i april, da datteren Luna Simone (fire mnd.) kom til verden.

Vesle Luna Simone har for lengst sjarmert hele verden i senk, etter duoen stadig har delt bilder av henne i sosiale medier.

Valgte å få ei jente

Teigen og Legend slet lenge med å bli gravide frem til den vakre modellen i fjor endelig fikk en liten kul på magen.

I februar avslørte Teigen at barnets kjønn slett ikke kom som noen overraskelse.

- Det var jeg som tok valget. Ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta ut selv fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg», forteller hun til People.com.

Den mørke skjønnheten ville gjerne ha en datter for ektemannens skyld.

- Jeg tror jeg var mest spent og tiltrukket av tanken på at John ville bli den beste faren til en liten jente. Bare tanken på å se ham med en jente gjorde meg glad. Jeg synes han fortjener en liten jente og det spesielle båndet mellom far og datter.

- En gutt vil komme senere, så det var egentlig ikke som om vi måtte velge mellom to kjønn. Men han er definitivt veldig heldig som får en liten jente. Og hun er fantastisk heldig som får John som sin far. Det er helt vilt, strålte hun.

⚾️ GO DODGERS! ⚾️

Et bilde publisert av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Det var i september 2013 Chrissy og John giftet seg i naturskjønne omgivelser ved Comosjøen i Italia.

Denne saken ble opprinnelig publisert på seher.no