Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Jeg forlater landet hvis han blir president

Raser mot Donald Trump.

FORBANNA: Miley Cyrus truer med å forlate landet hvis Donald Trump blir valgt til president i november. Foto: NTB Scanpix
FORBANNA: Miley Cyrus truer med å forlate landet hvis Donald Trump blir valgt til president i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Onsdag la Miley Cyrus ut flere bilder på Instagram der hun fortalte sine følgere at hun kommer til å forlate landet hvis Donald Trump blir valgt til USAs neste president.

Det var etter at Trump sanket inn minst 192 delegater på den såkalte «supertirsdagen» at Cyrus la ut en rekke bilder hvor hun uttrykte sin misnøye.

- Ja, dette er en tåre som renner ned på nesen min. Dette gjør meg så utrolig trist og redd, ikke bare for landet vårt, men for dyrene som jeg elsker mer enn noe annet, skriver hun til et av bildene.

Rømmer landet Cyrus er en aktiv dyrevernsforkjemper og la samtidig ut et bilde som viser en kvinnelig jeger med en død fjelløve. På det samme bildet poserer kvinnen sammen med nettopp Donald Trump.

Cyrus sier at hun kommer til å flytte fra landet om Trump kommer til makten.

- Og du er ikke Gud, DT, uansett hvor mye du tror du er. (Og hvis han ikke tror at han er Gud, så tror han at han er den utvalgte eller noe). Jeg rømmer landet hvis han blir valgt til president, og jeg sier ikke ting jeg ikke mener, fortsetter hun.

Etter tirsdagens nominasjonskamp ligger Trump ann til å bli republikanernes kandidat i neste års presidentvalg, men ingenting er avgjort. 

- Han er et mareritt, skriver Cyrus under et bilde av Trump.

Heier på Bernie Det er imidlertid liten tvil om hvem Miley Cyrus vil se som USAs neste president. Tidligere har hun lagt ut flere bilder av den demokratiske kandidaten Bernie Sanders.

Artist Katy Perry viste sin støtte til Hillary Clinton da hun la ut bilde av seg selv iført en t-skjorte med påskriften «Hillary Clinton is a badass».

Hun er ikke alene om å gi sin støtte til den tidligere presidentfrua. Stjerner som Beyonce, Salma Hayek, Ja Rule, Lena Dunham og Robert De Niro støtter storfavoritten i det demokratiske partiet.

Trump får kjendisstøtte Boksemester Mike Tyson har flere ganger gått ut og støttet den etterhvert mye omtalte Trump. Til Huffpost Live uttalte han i oktober i fjor at han mente at Donald Trump burde bli den neste amerikanske presidenten.

- La oss prøve noe nytt. La oss styre Amerika som en forretning der hudfarge ikke betyr noe. Den som kan gjøre jobben, får den, sa han.

Selv etter Trumps kommentar angående muslimer stod Tyson på sitt.

- Alle USAs presidenter har fornærmet en gruppe mennesker. Han fortjener en sjanse, fortalte han til nettstedet TMZ i desember.

Tyson er ikke den eneste stjernen som har uttrykt sin støtte til Trump. Blant annet har Hulk Hogan, Azealia Banks og Kid Rock sagt at de støtter forretningsmannen.

I mellomtida fortsetter nominasjonsvalget i USA. Det gjenstår å se om det blir «party in the USA» for Miley Cyrus etter det. 

 

Donald Trump is a fucking nightmare!

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

Nuff said.

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) on

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media