Fyrst Albert og fyrstinne Charlene:

-Jeg forstår det ikke

Fyrst Albert bryter tausheten om skilsmisseryktene.

BRUDD?: Rykter om brudd florerer rundt fyrsteparet - nå har fyrst Albert sett seg nødt til å svare. Foto: SplashNews/NTB
BRUDD?: Rykter om brudd florerer rundt fyrsteparet - nå har fyrst Albert sett seg nødt til å svare. Foto: SplashNews/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Monacos fyrstepar, fyrst Albert (65) og fyrstinne Charlene (45), har flere ganger sett seg nødt til å gå ut og avkrefte bruddryktene som til stadighet florerer rundt dem.

Til tross for det oppstår det stadig nye, og nå sies det blant annet at fyrstinnen bor alene i Sveits og for lengst har separert seg fra ektemannen.

Nå har fyrst Albert nok en gang tatt til orde om ekteskapet. Det gjør han i et nytt intervju med den italienske avisa Corriere della Sera, gjengitt av tyske Blick.

KYSSET: Fyrsteparet overrasket på norgesbesøk. Vis mer

- Jeg forstår ikke alle disse ryktene om at hun «bor et annet sted», i Sveits, og så avtaler å møte oss.

- Disse ryktene er sårende, innrømmer han videre.

FYRSTEFAMILIE: Charlene og Albert med barna Jacques og Gabrielle. Foto: SplashNews/NTB
FYRSTEFAMILIE: Charlene og Albert med barna Jacques og Gabrielle. Foto: SplashNews/NTB Vis mer

Fyrstinnen har de siste åra slitt med helsen og har blant annet vært innlagt på sykehus over lengre perioder - og dermed adskilt fra ektemannen og deres to barn, tvillingene Gabrielle og Jacques (8).

- Charlene hadde noen vanskeligheter for mange måneder siden, men gudskjelov er det over, og hun er alltid ved min side. Hun støtter meg, men vi er ikke bundet til hverandre 24 timer i døgnet. Vi er et hardtarbeidende par, og jobben gjør at vi noen ganger ikke ses før på slutten av en lang dag, forklarer 65-åringen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer