Sigrid Bonde Tusvik:

- Jeg friker ut

Sigrid Bonde Tusvik fikk påvist hudkreft tidligere i år. Slik går det nå.

FIKK HUDKREFT: Sigrid Bonde Tusvik fikk påvist hudkreft tidligere i år. Nå forteller 40-åringen at hun tar forholdsregler når hun oppholder seg i sola i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FIKK HUDKREFT: Sigrid Bonde Tusvik fikk påvist hudkreft tidligere i år. Nå forteller 40-åringen at hun tar forholdsregler når hun oppholder seg i sola i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mars fikk komiker Sigrid Bonde Tusvik (40) påvist en ondartet svulst i en føflekk. Det avslørte 40-åringen i podkasten «Tusvik & Tønne», som hun har sammen med makkeren Lisa Tønne (42).

Komikeren ble diagnostisert med hudkreften, som kalles basalcellekreft på fagspråket, etter at hun sjekket en føflekk øverst på brystet. Den gang sa 40-åringen til Dagbladet at hun var glad for at kreftsykdommen ble oppdaget på et tidlig tidspunkt.

Nå gir Bonde Tusvik en oppdatering på hvordan det står til med helsa etter at hun fikk sjokkbeskjeden i mars. 40-åringen sier til Dagbladet at hun har skåret bort svulsten, og at hun nå er kreftfri.

Den populære komikeren tar også kraftige forholdsregler når hun oppholder seg i sola.

- Jeg har smurt og kjørt på, og vært flink. Jeg håper ikke at det dukker opp noe mer, men det kan det jo gjøre. Jeg friker ut hver gang jeg ser en flekk, sier komikeren, og legger til at hun sjekker seg jevnlig.

Bonde Tusvik har sammen med ektemannen Martin Jøndahl (40) og de to barna Jenny og Jens feriert i Kristiansand i sommer, der de har badet og koset seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.