Amanda Bynes:

- Jeg går til behandling

34-åringen forteller at hun de siste to månedene har fått hjelp for å takle sin sosiale angst.

I TERAPI: Barnestjerna Amanda Bynes har de siste åra skapt skandaleoverskrifter. Nå forteller hun at hun får profesjonell hjelp. Her i 2009. Foto: NTB scanpix
I TERAPI: Barnestjerna Amanda Bynes har de siste åra skapt skandaleoverskrifter. Nå forteller hun at hun får profesjonell hjelp. Her i 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Amanda Bynes (34) startet en lysende skuespillerkarriere som 12-åring, og i et tiår gjorde hun stor suksess i en rekke storfilmer. Plutselig forsvant hun imidlertid fra lerretet, og skapte i stedet overskrifter for fyllekjøring, påkjørsler og narkoarrestasjoner.

I åra som fulgte la Bynes bak seg flere skandaler, og den siste tida er det blant annet en gravidbløff hun har fått stor oppmerksomhet for.

I februar kunne hun fortelle at hun var forlovet med kjæresten Paul Michael, men noen uker seinere skal de to imidlertid ha brudd forlovelsen. I mars hevdet Bynes at de to ventet barn, men dette ble siden avkreftet av advokaten hennes.

- Er på rett kjøl

Nå har Bynes delt en oppdatering på Instagram for første gang på to måneder. Her skriver hun blant annet at hun er i ferd med å fullføre bachelorgraden fra moteskolen F.I.D.M.

34-åringen avslører også planer om å åpne sin egen nettbutikk.

- Jeg har tilbrakt de siste to månedene i behandling. Jeg jobber med verktøy for å hjelpe meg med den sosiale angsten som fikk meg til å droppe ut av skolen for flere måneder siden. Nå er jeg på rett kjøl og gjør det bra, skriver hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer