Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Jeg gikk gjennom noen forferdelige ting

Lady Gaga forteller om overgrep.

ÅPENHJERTIG:: Lady Gaga sjokkerte lytterne i et radiointervju med å fortelle at hun ble voldtatt for nesten ti år siden. Foto: Stella Pictures
ÅPENHJERTIG:: Lady Gaga sjokkerte lytterne i et radiointervju med å fortelle at hun ble voldtatt for nesten ti år siden. Foto: Stella Pictures Vis mer

I et radiointervju med Howard Stern (60) tirsdag forteller Lady Gaga (28) at hun ble seksuelt misbrukt da hun var 19 år. Intervjuet er gjengitt av flere utenlandske medier, deriblant Huffington Post.

Det var da Gaga snakket om låten hennes «Swine» at det kom frem at den handlet om voldtekt og demoralisering.

Åpenhjertig - Jeg gikk gjennom noen forferdelige ting. Jeg klarer å le av det i dag fordi jeg i flere år har fått mental, fysisk og emosjonell terapi for å leges, forklarer hun til Stern.

Sangerinna led lenge i stillhet før hun søkte hjelp for den traumatiske opplevelsen.

- Jeg vet ikke hva jeg tenkte, men jeg fortalte det ikke til noen. Og i lang tid innrømmet jeg det ikke engang for meg selv.

- Men så innså jeg at i stedet for å drikke alkohol og drive med annet tull, så måtte jeg ta tak i problemet. Hvis ikke ville det aldri forsvinne.

Oppkast på scenen Gaga vil ikke at overgrepet skal definere henne som person.

- Jeg blir forbannet hvis noen sier at alt det kreative jeg har gjort henger sammen med hva en drittsekk gjorde mot meg, sier hun.

Popstjerna vakte oppsikt tidligere i år da hun lot ei venninne spy på henne under en opptreden i Texas.

I radiointervjuet opplyser hun at stuntet fungerte som slags reaksjon mot overgrepet hun opplevde for ni år siden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling