Katarina Flatland og Harald Dobloug:

- Jeg gråt så fælt

Katarina Flatland og Harald Dobloug deler skrekkopplevelse fra sommerferien.

ÆRLIGE: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler ærlig en hendelse med sønnen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ÆRLIGE: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler ærlig en hendelse med sønnen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av august er det ett år siden tv-profil Katarina Flatland (32) og legeektemannen Harald Dobloug (32) kunne dele den hyggelige nyheten om at de hadde fått sitt første barn sammen.

Sønnen Bernard kom til verden 24. august, og de nybakte foreldrene var tydelig stolte da de avslørte nyheten i sin egen podkast, «Åpen journal».

- Vi er så stolte at vi holder på å sprekke, og så lykkelige at vi holder på å sprekke, så vi må bare lov til å nyte denne tiden nå, sa Flatland blant annet.

- Helt forferdelig

Det er i samme podkast ekteparet nå forteller om en heller grusom opplevelse fra sommerferien - hvor lille Bernard falt i skiferplattingen med hodet først fra farens fang.

- Ja, han falt ned på gulvet fra en ganske lav solseng. Det må vi forklare, påpeker Flatland, før ektemannen fortsetter:

- Ja, jeg satt på solsenga. Bernard satt på mitt fang og så var det en liten misforståelse. Det var mitt ansvar hundre prosent, og så gikk han med hodet først ned i skiferen. Det var grusomt, det var helt forferdelig.

Dobloug forteller at hjertet hans nesten stoppet etter sønnens ulykke, og at de dro til Tønsberg fra Tjøme hvor de ferierte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer