- Jeg hadde en affære med Maddes forlovede i fjor

Tora (21) fra Meråker i kongelig sjalusidrama.

FORHOLD I KRISE: Et arkivbilde viser Sveriges prinsesse Madeleine og hennes kjæreste Jonas Bergström. Det var før alle ryktene og spekulasjonene om utroskap og brudd rammet det forlovede samboerparet. Foto: Janerik Henriksson / SCANPIX
FORHOLD I KRISE: Et arkivbilde viser Sveriges prinsesse Madeleine og hennes kjæreste Jonas Bergström. Det var før alle ryktene og spekulasjonene om utroskap og brudd rammet det forlovede samboerparet. Foto: Janerik Henriksson / SCANPIXVis mer

||| (Dagbladet.no): 21 år gamle Tora Uppstrøm Berg fra Meråker i Nord-Trøndelag har havnet i sentrum for dramaet som utspiller seg i den svenske kongefamilien.

I dagens utgave av Se og Hør står den tidligere Byåsen-spilleren frem og hevder at hun hadde en affære med prinsesse Madeleines forlovede, Jonas Bergström.

Det skal ha skjedd på et hotell i Åre i påsken i fjor. Da var Maddes forlovede på guttetur til det svenske skisportstedet, og festet ut i de sene nattetimer.

Klokka 02.00 om natta skal han ha møtt Meråker-jenta utenfor utestedet «Bygget». Han ble av venner presentert som «Jacob Bergström», og han spurte om de skulle ta en røyk sammen. Etter det vitner omtaler som hemningsløs flørting, forlot de to stedet i en taxi sammen.

Tora sier til Se og Hør at hun ble med til svenskens hotell, og at de hadde en affære.

- Hadde jeg visst at han har kjæreste ville jeg aldri gjort noe sånt. Jeg synes synd på Madeleine som har en utro mann. Hun fortjener bedre, sier hun.

Allerede i fjor ble Bergström kontaktet for en kommentar til saken av Se og Hør. Etter først å ha benektet Åre-besøket, innrømmer Maddes forlovede at han var på skisport-stedet den aktuelle helgen og at han ikke kan utelukke at Tora Uppstrøm Berg var en av dem han traff den kvelden.

Den tidligere håndballspillerens historie kommer etter uker med spekulasjoner rundt forholdet mellom Madeleine og Jonas. I forrige uke kunngjorde dronning Silvia at det likevel ikke blir noe av det planlagte bryllupet.

Madde skal den siste tiden ikke ha ønsket å bo sammen med forloveden, og de to har ikke vist seg offentlig sammen siden desember.

Det har ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med 21-åringen.

TALENTFULL: Tora Uppstrøm Berg har spilt på Byåsens juniorlag og vært på juniorlandslaget i håndball. Foto: Knut Arild Maråk/Håndball Trondheim
TALENTFULL: Tora Uppstrøm Berg har spilt på Byåsens juniorlag og vært på juniorlandslaget i håndball. Foto: Knut Arild Maråk/Håndball Trondheim Vis mer