Jan Thomas:

- Jeg hadde ikke tid til å pleie et forhold

Åpenhjertig Jan Thomas forteller om tida etter bruddet.

SINGEL: I podkasten han har sammen med Einar Tørnquist, avslører Jan Thomas (52) at han ikke hadde tid til å investere i forholdet med Dan Kolltveit (30). Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
SINGEL: I podkasten han har sammen med Einar Tørnquist, avslører Jan Thomas (52) at han ikke hadde tid til å investere i forholdet med Dan Kolltveit (30). Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Tirsdag denne uka ble det kjent at kjendisstylisten Jan Thomas (52) og kjæresten Dan Kolltveit (30) hadde gått hver til sitt. Det avslørte Se og Hør.

Forholdet mellom de to ble kjent i november i fjor, men rundt årsskiftet tok kjærligheten slutt.

I en ny episode av podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner» som kjendisstylisten har sammen med programlederen Einar Tørnquist (36), forteller Jan Thomas nå om hvordan tida etter bruddet har vært.

Det er Tørnquist som tar opp temaet i podkasten når han forteller at han har kommet over et oppslag av Jan Thomas i Se og Hør, og ber Jan Thomas forklare hva som har skjedd.

- Det har egentlig ikke skjedd så veldig mye. Det er derfor jeg nå blir titulert som «singel» igjen, svarer Jan Thomas og fortsetter:

- Jeg synes det med dating og kjærester er veldig vanskelig. Jeg har ikke så mye erfaring med det, også jobber jeg mye og har lite tid [...]. Jeg er såpass personlig i denne podkasten, så det innerste og private skal jeg prøve å holde for meg selv, sier han.

- Helt dramafritt

I episoden, som har fått navnet «Singel», sier 52-åringen videre at det ikke ligger noe dramatikk bak bruddet med Kolltveit, og forklarer at han ikke har hatt tid til å pleie noe forhold og finne tida til å investere i det.

PÅ RØD LØPER: Her er Jan Thomas på rød løper sammen med kameraten Gustav Witzøe (26). Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Her er Jan Thomas på rød løper sammen med kameraten Gustav Witzøe (26). Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er helt dramafritt. Jeg hadde ikke tid til å pleie noe forhold, jeg klarte ikke å finne den tiden til å investere, noe man må gjøre.

Jan Thomas skryter også av Kolltveit og beskriver han som en snill og raus kar som han håper å kunne fortsette å ha et godt forhold til.

52-åringen innrømmer som nevnt at han har et vanskelig forhold til dating, og at han har gjort seg mange tanker rundt datinglivet sitt og singeltilværelsen. Samtidig avslører han at han ikke har noen bestemt «type» han faller for.

- Jeg synes det er kjempevanskelig. Jeg jobber hele tiden, og de få øyeblikkene jeg har til meg selv, de vil jeg ha for meg selv, avslører han overfor Tørnquist.

PROSJEKT: Jan Thomas og reporter Casper Lehland fikk på seg knebeskyttere, som skulle gjøre det vanskeligere å bevege leddene, vekter på kroppene, klumpete sko, briller og ørepropper for å føle hvordan det er å være gammel. En tur på butikken med et par utfordringer fikk de to til å tenke nøye gjennom hva slags utfordringer eldre mennesker forholde... Vis mer

- Kanskje jeg skal på Tinder

Nå som kjendisstylisten er singel igjen, har han vurdert å utfordre seg selv til å ta i bruk datingapper som Tinder, noe han tidligere har hatt et svært ambivalent forhold til.

- Kanskje jeg skal gå ut på Tinder. Der har jeg aldri vært, sier han engasjert i podkasten.

Da bruddet med Kolltveit ble kjent tidligere denne uka, fortalte Jan Thomas til Se og Hør at de to hadde lik humor og delte interessen for stil og skjønnhet, men at det dessverre ikke var nok til å få forholdet til å vare.

- Det er riktig at jeg er singel igjen. De følelsene som skulle til for å etablere et langvarig forhold, var nok ikke til stede likevel, sa Jan Thomas, og innrømmet at de ikke har vært et par siden jul.

- Jeg elsker å elske, men det er ikke alltid så lett å få det til, la han til.

IKKE TILFREDS: Kjensistylist Jan Thomas refser norsk matindustri. Han er en av fire kjente personer som skal drive en restaurant i programmet «Kjendisrestauranten» på TV 2. Men han er ikke tilfreds med maten her. - Jeg har like lite lyst til å smake på den, som rottegift, sier han. Video: TV 2 Vis mer

Hemmelighetsfull flørt

Det var i januar i fjor, en uke etter at bruddet med arkitekten Ramiro Ricon Ledezma ble bekreftet, at ryktene begynte å svirre om at Jan Thomas hadde funnet lykken med en ny mann.

Da Dagbladet møtte kjendisstylisten på premieren til Henriette Steenstrup og John Brungots show «Åpent forhold» på Chat Noir i Oslo, avslørte han nemlig at han datet noen - uten å ville røpe noen detaljer om hvem hans utvalgte var.

Det var på spørsmål om tilværelsen som singel at 52-åringen kunne avsløre at han ikke nødvendigvis kjente seg helt igjen i akkurat den sivilstatusen.

- Jeg er ikke så sikker på at jeg er singel, sa Jan Thomas til Dagbladet den gang.

- Jeg tror ikke jeg skal utdype dette noe på nåværende tidspunkt, men jeg får heller komme tilbake til det på et eller annet tidspunkt. Men ja, jeg er litt på «dateren», la han hemmelighetsfullt til.