Jan Thomas:

- Jeg hadde ikke tid til å pleie et forhold

Åpenhjertig Jan Thomas forteller om tida etter bruddet.

SINGEL: I podkasten han har sammen med Einar Tørnquist, avslører Jan Thomas (52) at han ikke hadde tid til å investere i forholdet med Dan Kolltveit (30). Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
SINGEL: I podkasten han har sammen med Einar Tørnquist, avslører Jan Thomas (52) at han ikke hadde tid til å investere i forholdet med Dan Kolltveit (30). Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tirsdag denne uka ble det kjent at kjendisstylisten Jan Thomas (52) og kjæresten Dan Kolltveit (30) hadde gått hver til sitt. Det avslørte Se og Hør.

Forholdet mellom de to ble kjent i november i fjor, men rundt årsskiftet tok kjærligheten slutt.

I en ny episode av podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner» som kjendisstylisten har sammen med programlederen Einar Tørnquist (36), forteller Jan Thomas nå om hvordan tida etter bruddet har vært.

Det er Tørnquist som tar opp temaet i podkasten når han forteller at han har kommet over et oppslag av Jan Thomas i Se og Hør, og ber Jan Thomas forklare hva som har skjedd.

- Det har egentlig ikke skjedd så veldig mye. Det er derfor jeg nå blir titulert som «singel» igjen, svarer Jan Thomas og fortsetter:

- Jeg synes det med dating og kjærester er veldig vanskelig. Jeg har ikke så mye erfaring med det, også jobber jeg mye og har lite tid [...]. Jeg er såpass personlig i denne podkasten, så det innerste og private skal jeg prøve å holde for meg selv, sier han.

- Helt dramafritt

I episoden, som har fått navnet «Singel», sier 52-åringen videre at det ikke ligger noe dramatikk bak bruddet med Kolltveit, og forklarer at han ikke har hatt tid til å pleie noe forhold og finne tida til å investere i det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer