Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Jeg hadde lyst til å gjøre det

Kristen Stewart om sex og nakenhet i ny film.

(Dagbladet): Skuespilleren Kristen Stewart (22) slo gjennom med et brak i rollen som Bella Swan i de populære «Twilight»-filmene.

Nå er hun igjen aktuell i filmen «On the Road».

I filmatiseringen av Jack Keroucs klassiker fra 1951 spiller hun den frigjorte Marylou, som på slutten av 40-tallet reiser på roadtrip gjennom USA.

Nervepirrende I en av filmens mer lettkledde scener viser skuespilleren seg toppløs.

Til E! News har hun tidligere fortalt at hun regnet med at scenen ville skape oppstyr.

- Folk er veldig enkle å lese, selvsagt ventet jeg det. Jeg kan ikke legge skjul på at det var litt nervepirrende, men på en god måte. Jeg ville være meg selv og er stolt av det, sier hun.

Liker å provosere Stewart er i ferd med å kvitte seg med det uskyldsrene imaget hun fikk etter å ha spillt i «Twilight».

Da «On the Road» hadde premiere under filmfestivalen i Cannes fortalte hun at hun ikke var bekymret for sexscenene og nakenheten.

- Tydeligvis er det første alle som gjør slike scener sier at «Å, jeg følte meg så trygg». Men jeg elsker å presse meg selv og å skremme meg. Jeg hadde lyst til å gjøre det, sier hun.

- Ikke et sexleketøy I filmen får seerne oppleve skuespilleren som en 16-årig jente som hungrer etter livet, sex og begge mennene hun reiser sammen med.

SLÅR SEG LØS: Skuespiller Kristen Stewart regnet med reaksjoner da hun stilte opp toppløs i filmen «On the Road». Foto: Stella Pictures
SLÅR SEG LØS: Skuespiller Kristen Stewart regnet med reaksjoner da hun stilte opp toppløs i filmen «On the Road». Foto: Stella Pictures Vis mer

Rollefiguren hun spiller er basert på den virkelige Luanne Henderson. Stewart var godt kjent med boka filmen bygger på før hun fikk rollen.

- Jeg gikk på en skole som oppmuntret oss til å lese av bøker som «On the Road». Jeg elsket boken, den snakket til meg. Jeg har hatt lyst til å spille rollen som Luanne siden jeg var 16, sier hun til TT Spectra.

- Men det var viktig for meg å spille Luanne som en jente som ikke er et sexleketøy, og få fram at det var noe bunnløst der. Jeg har strengere grenser enn hun hadde, jeg vil for eksempel ha en familie. Det var noe hun ikke brydde seg om.

VAMPYRKJÆRESTER: Kristen Stewart og Robert Pattinson er kjærester både privat og i «Twilight»-filmene. Foto: Stella Pictures
VAMPYRKJÆRESTER: Kristen Stewart og Robert Pattinson er kjærester både privat og i «Twilight»-filmene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media