Karianne Vilde:

- Jeg hadde så vondt

Røper detaljer fra den dramatiske fødselen.

LETTER PÅ SLØRET: Karianne Vilde Wølner bretter ut om fødselen som fant sted i desember i fjor, som gikk alt annet enn på skinner. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
LETTER PÅ SLØRET: Karianne Vilde Wølner bretter ut om fødselen som fant sted i desember i fjor, som gikk alt annet enn på skinner. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Influenser og TV-profil Karianne Vilde Wølner (28) og forloveden Kristian Spetalen (27) kunne i slutten av desember dele nyheten om at de hadde blitt foreldre til en liten jente - som fikk navnet Olivia.

«Livets beste gave. Verdens fineste jente kom til verden 25.12 og er prikk lik pappaen sin», skrev Wølner til følgerne sine på Instagram.

Nå deler 28-åringen for første gang detaljer om det hun beskriver som en dramatisk fødsel. Det gjør hun i ukas episode av podkasten «Jennie og Karianne», som hun deler med Jennie Sofie Lie Pickl (22).

Det hele startet nemlig med rier grytidlig på selveste julaften. Etter julemiddagen og pakkeåpningen dro paret rett til sykehuset, hvor de fikk beskjed om at Wølner hadde tre centimeter åpning.

Med andre ord var hun bare én centimeter fra å være i aktiv fødsel, men paret fikk likevel beskjed om at det kunne ta opptil flere dager før fødselen kunne settes i gang.

- Hadde så vondt

På sykehuset fant sykepleierne ut at pulsen til datteren var lav, og at hun måtte overvåkes.

- Da fikk jeg beskjed om at jeg måtte legges inn. Jeg hadde ikke klart å slappe av eller sove siden jeg hadde så vondt, så de ga meg en sovepille. En halvtime senere kom riene mye oftere, men de sa at man ikke trengte å sjekke åpningen hele tida, siden det bare ville skape mer ubehag for meg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer