Jennifer Lawrence:

- Jeg hadde stresset meg selv så mye at tarmen min begynte å blø

Skuespilleren om livet som hypokonder. 

DRAMATISK: Tidligere denne uka fortalte Jennifer Lawrence om hvordan det er å være hypokonder. Foto: NTB Scanpix.
DRAMATISK: Tidligere denne uka fortalte Jennifer Lawrence om hvordan det er å være hypokonder. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Fansen har for lengst lagt sin elsk på Hollywood-stjerna Jennifer Lawrence (26), som til stadighet kommer med hysteriske uttalelser.

Nylig skapte hun blant annet storm med sin rumpetabbe-avsløring.

Da hun mandag gjestet talkshowet «Jimmy Kimmel Live!» holdt «Hunger Games»-skuespilleren heller ikke tilbake på hemmeligheter om seg selv.

- Jeg er en stor hypokonder. Jeg elsker medisin, jeg elsker å google, jeg elsker å være alarmerende og jeg elsker å gi folk panikk, avslørte hun til publikum, ifølge Contactmusic.com.

Videre fortalte skuespilleren at hun selv manifesterer sykdommer og skader.

- En gang hadde jeg skikkelig mageproblemer på ordentlig og det var veldig smertefull, men alle sa til meg: «Det er ikke noe galt med magen din». Det som hadde skjedd var at jeg hadde stresset meg selv så mye at tarmen min begynte å blø. Jeg kan gjøre det på egenhånd bare ved hjelp av tankene mine, forklarte hun.

GOD STEMNING: Lawrence fikk både publikum og programlederen til å hyle av latter etter å ha fortalt historiene sine. Foto: NTB Scanpix.
GOD STEMNING: Lawrence fikk både publikum og programlederen til å hyle av latter etter å ha fortalt historiene sine. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Reagerte på venns føflekk

Sammen med Chris Pratt (37) har Jennifer reist verden rundt for å promotere deres nyeste film «Passengers».

Neste stopp er Kina, og 26-åringen er allerede bombesikker på at noe fælt vil skje med helsen hennes mens hun er i landet.

- Jeg har en urealistisk frykt om at jeg får blindtarmbetennelse når jeg drar om noen få dager. Jeg har allerede overbevist meg selv om at det kommer til å skje. I går kveld da jeg holdt på å sovne, spratt plutselig øynene mine opp mens jeg gispet: «Å nei!». Jeg klarer ikke la være å tenke på det.

Skuespilleren gjør heller ikke ting lettere for seg selv. Så fort hun får litt ledig tid googler hun nemlig bilder av ulike bakterier.

GIKK PÅ TRYNET IGJEN: Jennifer Lawrence falt i trappa da hun skulle hente Oscar-statuetten sin under Oscar-utdelinga i 2013. Også i 2014 tryna hun, denne gangen på den røde løperen. Video: ABC News Vis mer

Men en gang var faktisk hennes medisinske instinkt riktig.

Da en venninnes føflekk gjorde henne engstelig, ga hun tydelig beskjed.

- Føflekken plaget meg og jeg sa: «Den føflekken er dårlige nyheter», men personen svarte bare: «Du mener alt er dårlige nyheter du fordi du er gal». Jeg sa meg enig i det, men holdt fast ved at det var noe galt med den.

- Denne personen fortalte meg ikke at hun gikk til legen og fikk den sjekket fordi jeg var så gal. Men legen sa til henne at jeg hadde reddet livet hennes. At jeg hadde rett har bare gjort meg enda verre med slike ting, innrømmet Lawrence.