«Luksusfellen»:

- Jeg har aldri tidligere opplevd dette i «Luksusfellen»

Chloe reiser og shopper på kreditt.

FÅR SJOKK: Siviløkonom Hallgeir Kvadsheim blir overrasket over de kostbare vanene til «Luksusfellen»-deltakeren. Video fra TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I ukas episode av «Luksusfellen» befinner siviløkonom Hallgeir Kvadsheim og psykolog Cecilie Lynum seg i Oslo, der de skal hjelpe Jade Chloe Colobong (33).

33-åringen, som kaller seg Chloe, er transseksuell, og hun bruker store summer på å reise verden rundt på missekonkurranser for transseksuelle kvinner.

I programmet forteller hun at da hun la seg under kniven og fikk operert inn brystimplantater, var det kredittkort som finansierte inngrepet.

I tillegg kjøper hun flotte sko og klær på kreditt, spanderer på vennene sine ute på byen, og går flere tusen kroner i minus hver måned.

33-åringen skjuler pengeproblemene for de rundt seg, og har bedt «Luksusfellen» om hjelp for å komme ut av uføret.

Hjelpepleier med luksusliv

Hallgeir Kvadsheim får bakoversveis når Chloe forteller at hun har kjøpt et par designersko til 6000 kroner, og at hun gjerne reiser utenlands så ofte som en gang i måneden.

I løpet av de siste seks årene har hun dratt til 40 ulike reisemål rundt omkring i verden, og reisene er mer enn én gang blitt betalt med lånte penger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer