Jay Cutler og Kristin Cavallari:

- Jeg har aldri vært utro

Ryktene begynte raskt å florere.

SKILTE LAG: Kristin Cavallari og Jay Cutler skilte seg i 2020, men ryktene svirrer fremdeles. Foto: Shutterstock editorial/NTB
SKILTE LAG: Kristin Cavallari og Jay Cutler skilte seg i 2020, men ryktene svirrer fremdeles. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

I 2020 kom nyheten om at «Laguna Beach»-stjerna Kristin Cavallari (35) og ektemannen Jay Cutler (39) skulle skilles etter sju år som mann og kone - til manges store overraskelse.

Etter at nyheten sprakk ble det heftig spekulert rundt årsaken til bruddet, og ryktene om utroskap begynte raskt å florere.

Ryktene har tidligere blitt sterkt benektet fra Cutlers side, men nå avkrefter han det én gang for alle, ifølge Entertainment Tonight.

Uttaler seg om eksen

Det gjør han i et nytt intervju med podkasten «Sofia with an F», hvor han også uttaler seg om Cavallaris tidligere uttalelse om at ekteskapet var «giftig».

- Jeg har tre barn, så på et tidspunkt kommer de til å lese ting og stille spørsmål, så jeg har på en måte styrt unna alt det der.

Paret giftet seg i 2013. Etter ti år sammen, tre barn og sju års ekteskap valgte de å gå hver til sitt - i 2020.

I intervjuet forteller han at han forstår at Cavallaris følelser har endret seg etter skilsmissen, men at han ikke støtter det å snakke stygt om noen offentlig.

- Hvorfor har vi disse samtalene i offentligheten? Altså, hvorfor gjør vi dette? Det er komisk. Det gir ikke mening. Nei, jeg bryr meg ikke om hva som endret seg. Det som har skjedd, har skjedd, og nå må vi ha disse samtalene og jeg tenker bare: «Herregud, bare la oss gå videre».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer