Jamina Blipp:

- Jeg har blitt gressenke

Jamina Blipp styrer showet hjemme mens ektemannen er borte.

VENTER BARN: Stian og Jamina Blipp blir snart tobarnsforeldre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER BARN: Stian og Jamina Blipp blir snart tobarnsforeldre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder og komiker Stian Blipp (31) og kona Jamina Blipp (33) kunne på selveste nasjonaldagen komme med den gledelige nyheten om at de skulle bli foreldre igjen.

Og med det blir paret tobarnsforeldre, da de i november 2018 fikk ei lita jente, som de ga navnet Noelle.

Nå begynner det imidlertid å nærme seg slutten av svangerskapet og fødselen står for tur. Men før det skal Jamina teste livet som «alenemor» en liten stund.

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

Gressenke

Stian har nemlig premiere på showet sitt «Cirque du Blipp» i Bergen torsdag kveld denne uka, og Jamina og Noelle har derfor fått kjenne på det å være hjemme alene.

- Jeg har blitt gressenke (en kvinne som er alene fordi hennes partner er midlertidig bortreist, journ.anm.), sa Jamina lattermildt til Dagbladet onsdag, og la til:

- Du, det går egentlig veldig fint. Det er bare uvant å være alene etter man har vært så mye sammen under corona. Heldigvis er jeg i kjempefin form, hvis ikke hadde det sikkert vært litt mer utfordrende.

I kveldens episoden av «Senkveld med Helene og Stian» har forbrukerøkonom Silje Sandmæl sett hvor mye penger programleder Stian Blipp årlig bruker på Fortnite. Og det er sjokkerende mye penger. Vis mer

Selv om det er litt uvant for Jamina å være «alenemamma», synes hun det har vært ganske problemfritt hittil.

- Hun er heldigvis veldig tålmodig med meg. Det er som om hun skjønner at hun må være ekstra snill og god med meg på en måte, så det går overraskende bra enn så lenge.

- Savner bestevennen min

Hun kunne videre fortelle at dattera ikke har vært så lenge uten pappaen sin før, og at de har ringt på FaceTime for å snakke med han hver dag.

Heldigvis kunne de torsdag formiddag pakke bagen og fly over til Bergen for å være til stede da det endelig var duket for premiere på Stians show.

- Noelle pleier å si: «da skal vi hente pappa», lo Jamina før avreise, og la til at også hun gledet seg veldig.

- Jeg savner kjæresten og bestevennen min. Vi er vant til å være mye sammen og er veldig kjærlige, så det er rart at han ikke er der. Men jeg heier på han og er veldig stolt. Herregud, det er kjempekult alt han får til!

Etter premieren torsdag kveld, sa Stian Blipp følgende om å bli gjenforent med familien:

- Det er bare en uke siden vi så hverandre sist, men det ser kanskje ikke slik ut. Du verden så deilig å få familien over her til Bergen.

Jamina på sin side legger ikke skjul på at hun er stolt.

- Akkurat nå i det siste har vi ikke fått sett så mye til hverandre. Men når vi ser hva han har fått til her, er det verdt det. Så fantastisk, sier hun.

STOLT: Jamina Blipp var tydelig stolt etter ektemannen Stian Blipps premiere. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør
STOLT: Jamina Blipp var tydelig stolt etter ektemannen Stian Blipps premiere. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør Vis mer

- Vært klar en stund

Som nevnt venter paret barn nummer to seinere denne høsten. Jamina forteller at terminen er i starten av november, men at dette svangerskapet er litt annerledes enn det forrige:

- Jeg fikk mage mye tidligere denne gangen, så det har vært tyngre litt lengre. Det er mange som har kommentert: «oi, nå er det vel ikke lenge igjen», også er det fortsatt seks uker igjen.

I podkasten «BabyBoom», som hun har med venninna Samantha Skogrand (32), forteller 33-åringen at da hun fikk Noelle endte det med keisersnitt etter hele 19 timer. Det håper hun å slippe denne gangen.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Jeg gruer meg ikke, nå vet jeg litt mer om hva jeg går til. Men jeg tenker litt mer på fødselen denne gangen, innrømmer hun til Dagbladet, og legger til at hun gleder seg til å bli ferdig med å være gravid.

- Jeg føler jeg har vært klar en stund, fastslår den kommende tobarnsmora.

- Veldig tøft og veldig fint

Nå er det ikke lenge igjen til familieforøkelse og tre blir til fire. Og med en liten en fra før kan det bli travelt hjemme hos familien Blipp,

- Jeg tror det blir veldig, veldig tøft og veldig, veldig fint. Vi gleder oss til å bli en gjeng, men samtidig prøver vi å innstille oss på at det blir tøft. Det blir nok lite søvn en periode, samtidig som vi denne gangen har en til vi må være der for, forteller 33-åringen, og understreker:

- Det blir helt sikkert tungt, men vi gleder oss veldig.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

Stian skal på sin side ha show i Bergen helt fram til termindato. Derfor kan det hende at Jamina må føde uten mannen.

- Det kan fort skje. Heldigvis er det ikke så langt fra Bergen til Oslo, også har jeg veldig fine venner og familie som stiller opp. I verste fall får en av de steppe inn, sier hun avslutningsvis.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer