Ida Fladen:

- Jeg har blitt klokere på kjærligheten

Ida Fladen gikk gjennom et brudd i fjor høst. Hittil har hun enda ikke turt å begynne å date igjen.

TØR IKKE DATE: Ida Fladen har ikke turt å dra på en date etter han opplevde å bli dumpa i fjor høst. Her er hun på premieren på Mads Hansens musikkvideo i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TØR IKKE DATE: Ida Fladen har ikke turt å dra på en date etter han opplevde å bli dumpa i fjor høst. Her er hun på premieren på Mads Hansens musikkvideo i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag var det flere kjente fjes som dukket opp på Vulkan i Oslo for premieren av den tidligere fotballspilleren Mads Hansen (34) sin musikkvideolansering av låta «Sommerkroppen».

Blant dem var blant andre Hansen sin gode venn og kollega Ida Fladen (32).

For tiden er Ida Fladen aktuell med podkasten «Ida med hjerte i hånda», der hun hver uke snakker med andre kjendiser om alt som har med kjærligheten å gjøre.

I fjor opplevde nemlig Fladen å bli dumpa av det hun trodde var mannen i sitt liv. Ved hjelp av podkasten er ett av målene å komme seg over kjærlighetssorgen.

- Jeg har ikke hatt veldig suksess på kjærlighetsfronten så langt, men jeg føler jeg lærer litt for hver gang. Om ikke annet så har jeg i hvert fall blitt klokere, forteller den sprudlende 32-åringen til Dagbladet.

Ikke turt å date

I flere av podkastepisodene snakker Fladen mye om hvordan man kan sjekke opp gutter, og om råd og triks til dating.

Hittil har hun imidlertid ikke dratt på en date etter bruddet.

- Men jeg tror ikke det er det at jeg ikke tør, eller jo det er kanskje det. Det er litt skummelt. Men ja, det har i hvert fall ikke blitt noen date enda, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer