Prinsesse Märtha Louise:

- Jeg har blitt mer modig

Snakker ut i nytt, svensk intervju.

DELER: Prinsesse Märtha Louise forteller om de seineste åra og jobben i klesmerket Hést. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
DELER: Prinsesse Märtha Louise forteller om de seineste åra og jobben i klesmerket Hést. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De seineste åra har prinsesse Märtha Louise (51) vært opptatt med klesmerket Hést, som hun startet sammen med venninnene Monica Sundt Utne og Anne-Kari Bøhaugen.

Samarbeidet vokste ut av en rekke tilfeldigheter - og tragedier.

Mistet sin gode venn

Juni 2019 opplevde Märtha den første tragedien som ville ramme henne det året, da hennes gode venn Esben Ouile Johannessen døde etter å ha fått bukspyttkjertelkreft i en alder av 53 år.

Märtha, som omtaler seg selv som en hestejente, ble kjent med Johannessen i hestemiljøet. I tillegg til å trene Märtha, var han også trener til Märthas datter Emma Tallulah (14) i sprangridning.

- Det fantes ingen som var bedre enn ham! Verken som hestetrener, rytter eller bestevenn, har Märtha tidligere fortalt til Her og Nå.

I et nytt intervju med det svenske magasinet Året runt, deler nå prinsessen om hvordan dødsfallet til hennes gode venn førte til klesmerket Hést.

TV 2 omtalte saken først.

Fant hverandre i sorgen

Johannessen var gift med Anne-Kari Bøhaugen, som også ble en god venn av Märtha Louise.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer