Durek Verrett:

- Jeg har brakt skam over henne

Märtha Louises kjæreste innrømmer at han har gjort ting som har satt både prinsessen og kongefamilien i forlegenhet.

INNRØMMER FEIL: Durek Verrett (45) forklarer at han får rettleding av prinsesse Märtha Louise. Her under workshop i København. Foto: NTB scanpix
INNRØMMER FEIL: Durek Verrett (45) forklarer at han får rettleding av prinsesse Märtha Louise. Her under workshop i København. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I podkasten «The Life Stylist» åpner den selverklærte sjamanen Durek Verrett (45) om forholdet til prinsesse Märtha Louise og livet under offentlighetens lupe.

Blant annet forteller han at han og kjæresten stadig er omringet av paparazzier hvorhen de går. Verrett forklarer at oppmerksomheten rundt kunngjøringen av forholdet deres tok ham på senga.

- For å være ærlig, da vi kunngjorde forholdet vårt globalt, gikk jeg inn i sjokk. Jeg gråt til kjæresten min, lå i senga og skalv. Uansett hvor jeg gikk ut av døra var det et kamera i ansiktet mitt, forklarer han til podkastvert Luke Storey.

- Jeg har gjort noen alvorlige feil

Verrett hevder fotografene ligger på lur under busker, biler og trær for å få knipset et bilde av ham og prinsessen, og at det er Märtha Louise som har lært ham å spotte dem, blant annet under 17. maifeiringen på Slottet.

Han forteller også at han blir opplært på norsk kultur, og hva han bør si og ikke.

- Det er som et krasjkurs. Jeg gjør mye feil, jeg skal være ærlig om det. Jeg har gjort noen alvorlige feil, jeg har brakt skam over henne, kongefamilien og barna hennes, og jeg må ta ansvar for de tingene jeg har gjort. Jeg er ikke perfekt, og jeg hevder heller ikke at jeg er det, sier han, og forteller at han lærer om den norske kulturen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer