Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

John Carew:

- Jeg har det fint som singel

38-åringen er ikke på jakt etter kjærligheten.

FORNØYD: Den tidligere fotballstjernen ble singel i fjor høst. Han trives i den nye tilværelsen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FORNØYD: Den tidligere fotballstjernen ble singel i fjor høst. Han trives i den nye tilværelsen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter en blomstrende fotballkarriere i flere av Europas største klubber, la John Carew (38) fotballskoene på hylla for godt i 2012.

Siden har han dyrket hobbyen som fotograf, og startet en ny karriere som skuespiller. I vinter har han hatt sin store tv-debut i NRK-serien «Heimebane», som er nominert til flere Gullruten-priser.

Carew spiller mot Ane Dahl Torp (42) i serien, hvor han har den mannlige hovedrollen - en hjemvendt eks-proff, mens hun spiller rollen som Norges første kvinnelige eliteserietrener.

FOTBALLDRAMA: "Heimebane" handler om et lag og en kvinnelig trener som forsøker å bevise at de hører hjemme i Eliteserien. Video: NRK Vis mer Vis mer

Ikke på damejakt

38-åringen regnes for mange som en av Norges mest ettertraktede ungkarer, men selv er han ikke på utkikk etter romantikk.

ÅPENHJERTIG: John Carew snakker om sin nye tilværelse som singel i ukens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile
ÅPENHJERTIG: John Carew snakker om sin nye tilværelse som singel i ukens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile Vis mer

- Jeg er en rolig fyr, og ikke veldig tilgjengelig, forteller han til ukebladet Se og Hør, og utdyper:

- Nå har jeg det fint som singel, og ser ikke etter noe nytt forhold med det første.

I fjor høst tok forholdet til Camilla Haukaas (26) slutt etter tre år.

«Det er slutt mellom oss. Vi er fortsatt glade i hverandre, men er kommet til felles enighet om at det er best for begge å være venner - og ikke kjærester », sa Carew og Haukaas i en felles uttalelse til Se og Hør den gang.

Han forklarer at de i dag fremdeles er gode venner.

- Hun betyr fortsatt mye for meg. Vi delte en fin tid, selv om vi fant ut at det var riktig å gå hver sin vei. Vi er fortsatt venner, og glade i hverandre, forteller han.

Drømmer om flere barn

Den tidligere fotballstjernen - og nåværende forretningsmannen - har en sønn, Tyrese, som ble født i 2004. Sønnen bor i Norge sammen med moren sin, mens Carew til vanlig er bosatt i London.

- Vi har et fint forhold. Jeg ble pappa ganske ung, så når sønnen min blir voksen, er jeg heldigvis ikke så gammel, sier han til bladet.

I november uttalte Carew overfor Dagbladet at han drømmer om å få seg en kjernefamilie, slik rollefiguren han i «Heimebane» har. Rollefiguren hans har kone og to barn.

- Forhåpentligvis kommer det til å skje seinere. Men nå har jeg så mange andre ting jeg ønsker å gjøre, og det tar mye av tankene, energien og fokuset mitt, sa han, og la til:

- Jeg vil være med og skape fine ting, og utvikle meg selv. Og så håper jeg det blir familie og barn etter hvert.

Carew forsøker å få mest mulig tid med familien i «gamlelandet».

- Jeg er veldig glad i London, har bodd der i ti år og klarer ikke gi slipp. Men jeg flyr mye fram og tilbake. Det er godt med variasjon og komme hit og roe ned. Jeg forsøker alltid å besøke mamma og Lørenskog når jeg er i Norge, sa han til Dagbladet.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 05.12.2014 Traileren til «Høvdinger». Vis mer

Carew har tidligere spilt hovedrollen i den norske filmen «Høvdinger», som fikk terningkast to av Dagbladets anmelder Aksel Kielland.

Om rollen i «Høvdinger» har John Carew i et intervju med Dagbladet sagt spøkefullt at han «sannsynligvis ikke kom til å få noen Oscar».

- Men jeg er fornøyd med både filmen og jobben jeg gjorde. Når jeg først bestemmer meg for noe, gjør jeg det alltid ordentlig, sa han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!