Joe Exotic:

- Jeg har fått kreft

«Tiger King»-profilen med ny helseknekk.

KREFTSYK: Joe Exotic har fått diagnostisert prostatakreft. Foto: Sue Ogrocki/AP/NTB
KREFTSYK: Joe Exotic har fått diagnostisert prostatakreft. Foto: Sue Ogrocki/AP/NTB Vis mer
Publisert

Det er snart to år siden «Tiger King»-feberen herjet i store deler av verden. Den absurde historien om den tigerelskende karakteren Joe Exotic (58) har tatt stadige vendinger siden serien slapp på Netflix.

Som kjent sitter han inne etter å ha blitt dømt for dyremishandling og forsøk på leiemord. Etter tv-suksessen har han gjort flere mislykkede forsøk på å bli benådet, blant annet av tidligere president i USA, Donald Trump (75).

Han har også vært åpen om en rekke helseproblemer, som immunsvikt og mangel på røde blodceller. I mai ble det kjent at han ble utredet for prostatakreft.

«Fengselet har godkjent testing for å finne ut hvilket stadium det er på. Kroppen min er sliten, jeg har mistet enormt mye vekt, munnen er sår», fikk han skrevet i en Twitter-melding.

NY SESONG: Netflix lanserer seg selv som «The Home of True Crime». Samtidig kunngjør de en oppfølger av braksuksessen «Tiger King». Video: Netflix Vis mer

Nå er resultatet fra testene klart.

«Det er med stor sorg jeg må fortelle dere at legene tilkalte meg i dag, og måtte fortelle at prostatabiopsien kom tilbake med aggressiv kreft. Jeg venter fortsatt på resultatene fra andre tester», skriver han i et brev som er gitt CNN fra advokaten hans, John M. Phillips.

«Akkurat nå vil jeg ikke ha noens sympati», står det videre.

Han får behandling og blir testet for flere utfordringer, ifølge advokaten.

- Han har tatt en blodtest som primært brukes til å screene prostatakreft. Den var høy. Han har endelig fått biopsi. De viste kreft. Medisinsk behandling er annerledes i et fengselsmiljø og har færre muligheter tilgjengelige, sier Phillips til CNN.

LØGN: Dagbladet har intervjuet Tiger King-karakter Doc Antle. Bilder fra Netflix og Scanpix Vis mer

Joe Exotic har anket straffen på 264 måneder, og han skal møte i retten i juli for å omgjøre straffen.

Anken går ut på at erkefienden Carole Baskin, som han skal ha forsøkt å arrangere et leiemord på, var til stede under hele rettssaken, til tross for at hun ble listet opp som påtalemyndighetens vitne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer