Thomas Numme om tida etter «Senkveld»:

- Jeg har fått meg en hobby for første gang

Thomas Numme angrer ikke på at han forlot «Senkveld»-suksessen. Nå nyter han livet mer enn noen gang før.

BLITT KORIST: Thomas Numme har siden han ga seg som programleder for «Senkveld», fått tid til å gjøre helt andre ting enn han gjorde før. Nå har han blant annet startet i Mannskoret som korist. Her sammen med kompanjong Harald Rønnberg. Foto: Eivind Senneset, Dagbladet
BLITT KORIST: Thomas Numme har siden han ga seg som programleder for «Senkveld», fått tid til å gjøre helt andre ting enn han gjorde før. Nå har han blant annet startet i Mannskoret som korist. Her sammen med kompanjong Harald Rønnberg. Foto: Eivind Senneset, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Thomas Numme (48) og Harald Rønneberg (45) overga «Senkveld»-stafettpinnen til Helene Olafsen (28) og Stian Blipp (28) i mai i fjor, har hverdagen til de to populære programlederne endret seg drastisk.

I hvert fall for Numme.

Da Dagbladet møtte 48-åringen under «Humorprisen» fredag kveld, kunne han fortelle at han har fått mye mer tid til overs, etter at han ga seg som programleder for det populære TV 2-programmet.

- Jeg storkoser meg om dagen. Jeg holder på å utvikle nye ting, og prøver å finne ut av hva jeg skal gjøre seinere. Jeg har også begynt å synge i Mannskoret. Det er veldig gøy. Så jeg har fått meg en hobby for første gang siden jeg var gutteunge, fortalte Thomas Numme entusiastisk.

Mer tid til familien

Den nye hverdagen til den folkekjære programlederen er også blitt lagt merke til hjemme.

Sammen med kona Annette Walther Numme (47), har han de tre barna Magnus (16), Edvard (19) og Sofie Numme (13).

- Jeg er jo mye mer hjemme nå, så jeg får jo mer tid til dem. Men nå er de også blitt så store, så de driter litt i meg også. Nei da, vi har det veldig hyggelig. Vi drar på turer sammen og har det gøy - og det har vi jo ikke alltid hatt anledning til før, uttalte Numme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer