Tone Damli:

- Jeg har fått sosial angst

Rykter og kritikk tar på for «Kompani Lauritzen»-aktuelle Tone Damli.

OGSÅ EN BAKSIDE: Tone Damli har ikke bare opplevd gode ting ved å være en offentlig person i en rekke år. Foto: Morten Eik / Se og Hør
OGSÅ EN BAKSIDE: Tone Damli har ikke bare opplevd gode ting ved å være en offentlig person i en rekke år. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var så langt tilbake som i 2005, 17 år gammel, at Tone Damli (33) ble kjent for det norske folk gjennom sin deltakelse i TV 2-programmet «Idol». Der kom hun på andreplass, bare slått av Jorun Stiansen (38).

16 år er gått, og fortsatt er Damli et velkjent navn i musikkindustrien og blant det norske folk. Nå deltar hun også i det som har blitt den største reality-drageren på TV 2, nemlig «Kompani Lauritzen».

- Trenger trygghet

- Hvordan vil du oppsummere livet ditt i rampelyset?

- Jeg har levd halve livet mitt i dette «lyset», og har etter hvert skjønt at det ikke bare betyr oppturer. Det lærer en seg på en måte å leve med, selv om det er fryktelig kjipt når det negative står på. Men jeg tenker at det likevel har gått og går veldig bra. Og jeg er fortsatt veldig glad for at jeg får gjøre det jeg gjør, forteller hun til Dagbladet.

For det er langt mer enn bare musikk som har fått oppmerksomhet i Damlis liv, selv om mye også har vært av det positive slaget. Hun har blitt beskyldt for å spille på kropp og sex, utsatt for ondsinnede rykter, mens kjærlighetslivet hennes nærmest har vært «sladder» fra dag én.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer