Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Jeg har gitt opp Tinder

Gullrutenklare Ida Fladen (28) venter heller på at drømmegutten skal dukke opp på et sølvfat.

(Dagbladet): TV-personligheten Ida Fladen (28) har fått mye oppmerksomhet etter at hun ledet programmet «Prosjekt perfekt» på NRK i høst. 

I serien skulle 28-åringen leve ut alle livsstilsrådene hun fant i dameblader, og gjennom åtte uker brettet hun ut privatlivet sitt på TV.

Også Fladens daværende kjæreste, Aleksander  Austnes, medvirket i programmet, men etter at kameraene ble skrudd av, avsluttet de to forholdet. 

Gikk lei av Tinder Etter bruddet har Fladen begynt å date igjen, og i november fortalte programlederspiren til Dagbladet at hun hadde testet ut den populære dating-appen Tinder.

- Ja, jeg har prøvd Tinder. Jeg har vært på én date faktisk. Det gikk greit det, men det ble ikke noe mer enn det, forteller hun i videoen over i forbindelse med Gullruten-nominasjonen til Se og hør, i mars.    

Nå har imidlertid 28-åringen sett seg lei på datingappen og venter heller på at drømmegutten skal dukke opp på et sølvfat. 

- Det var litt spennende i en periode å bla seg gjennom alle de kjekke guttene der, men som de fleste nye trender blir man jo litt lei etterhvert, sier hun til Dagbladet. 

- Så den labre interessen skyldes ikke at du har møtt en spesiell fyr?

- Nei, det har jeg ikke, jeg er egentlig ikke ute og leter i det hele tatt, jeg venter heller på at han skal dukke opp uten at jeg må drive og være ute på sjekkern. 

Oppfordrer tindergutta til å droppe klisjeene 
Om hun skulle bli aktiv igjen på sjekkeappen er Fladens råd til gutta at de bør slutte å benytte seg av teite klisjeordtak.

- Klisjeene bør man spare seg for, man bør heller ikke være så åpenbart på sjekkern. Tinder er jo ganske flaut fra før, så jeg synes det beste er å være mest mulig vanlig og bare si «hei, hvordan går det, eller hva driver du med?».

- Hadde vært utrolig rart å vinne Fredag 9. mai deltar 28-åringen på den årlige prisutdelingen «Gullruten» i Bergen, hvor hun er nominert i hele fire kategorier for sin debut som programleder i «Prosjekt Perfekt».

- Det er utrolig gøy å være nominert til så mange priser, men jeg går ikke rundt og tror at jeg kommer til å vinne noe.

«Prosjekt perfekt» er nominert i kategorien for «Beste magasin og livsstil», «Beste nye programserie» og «Beste nyskapning». Dessuten er Ida selv nominert til «Beste kvinnelige programleder» og «Årets tv-navn».

- Det hadde vært utrolig rart om jeg vant egentlig, i og med at de jeg er nominert sammen med har så mye mer erfaring enn meg. Jeg synes ikke det hadde hengt helt på greip rett og slett, jeg er bare strålende fornøyd med å i det hele tatt være nominert så det holder for meg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media