Coronaviruset:

- Jeg har grått flere netter

Popstjerna Pink åpner opp om hvordan det var å være smittet av coronaviruset.

SKREMMENDE: I en livesending på Instagram i helga fortalte Pink åpenhjertig om hvordan hun opplevde det å være smittet av coronaviruset. Foto: NTB Scanpix
SKREMMENDE: I en livesending på Instagram i helga fortalte Pink åpenhjertig om hvordan hun opplevde det å være smittet av coronaviruset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kom nyheten om at popstjerna Pink (40), hvis egentlige navn er Alecia Beth Moore, og hennes tre år gamle sønn, Jameson, hadde testet positivt for coronaviruset.

Det delte 40-åringen selv i et innlegg på Instagram med sine over sju millioner følgere. I innlegget meddelte stjerna at hun hadde testet positivt for to uker siden, og at de i etterkant har testet negativt og er nå friskmeldt fra det alvorlige viruset.

I innlegget meddelte Pink at hun skulle donere 500 000 amerikanske dollar, som tilsvarer drøye 5,3 millioner norske kroner til Temple University Hospital Emergency Fund i Philadelphia. Dette for å hedre sin mor, Judy Moore, som jobbet der i 18 år.

Stjerna informerte også om at hun skulle donere den samme summen til krisefondet i Los Angeles.

- Veldig, veldig syk

Til tross for at Pink og Jameson som tidligere nevnt i etterkant har testet negativt for coronaviruset, innrømmet hun i helga at formen deres fortsatt ikke er helt på topp, ifølge US Weekly.

I en livesending på Instagram lørdag, åpnet 40-åringen opp om sykdomsforløpet til seg selv og sønnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer