HYGGELIG MED PEIS:  Skuespillerlegenden Roger Moore vet å sjarmere damene. Arkivfoto: Øistein Norum Monsen/ Dagbladet
HYGGELIG MED PEIS: Skuespillerlegenden Roger Moore vet å sjarmere damene. Arkivfoto: Øistein Norum Monsen/ DagbladetVis mer

- Jeg har ligget med flere kvinner enn James Bond

Skuespiller Roger Moore (84) har ikke akkurat holdt tellingen.

(Dagbladet): I likhet med hans rollefigur James Bond, vet Roger Moore en ting eller to om å forføre kvinner. I hvert fall ifølge ham selv.

Har ikke noe antall I et ferskt intervju innrømmer 84-åringen, som har vært gift fire ganger, at han har mistet tellingen når det gjelder hvor mange kvinner han har ligget med.

Men én ting vet han, og det er at det er flere enn agent 007.

- Jeg har alltid vært populær blant damene. Opp gjennom åra har jeg hatt min dose vakre kvinner, sier han ifølge Daily Mail.

«Roger More» Skuespilleren sier at han ikke ville røpet hvor mange kvinner han har vært ute med siden han er en gentleman.

- Men viktigere er det at jeg rett og slett ikke har holdt tellingen. Jeg har hatt flere kvinner enn James Bond. Det var alltid «Moore... Roger More».

Kvinnebedåreren spilte James Bond i syv av filmene om den populære agenten.

I løpet av de 22 filmene som er utkommet har Bond hatt 51 elskere, hvorav 35 har overlevd filmen. 

- Trodde de var med Bond Ifølge Moore forvekslet mange av erobringene ham med James Bond eller Simon Templar, karakteren han spilte i 1960-tallsserien «The Saint».

- Jeg tror mange av kvinnene la seg etter meg fordi de trodde de var sammen med James Bond eller Simon Templar og ikke Roger Moore, fordi jeg var den samme på skjermen og utenfor skjermen. Jeg forandrer meg egentlig ikke. Jeg er bare meg. Jeg pleide å bare spille meg selv og jeg tror de ble bergtatt av det. Stemmen og mannerene er meg, men ikke så mye annet, sier han.

Han forteller også at det å være en kjent filmstjerne gjør «morsomme ting» med folk.

- Jeg var for kjekk til å være en «baddie». Jeg måtte være en helt fordi jeg så ut som en. Men egentlig er jeg en pingle og ikke som Bond i det hele tatt.

Fire bryllup Moores giftet seg med kunstløperen Doorn Van Steyn i 1946, 19 år gammel. Ekteskapet hadde problemer fra begynnelsen av, og han endte opp med å forlate henne seks år seinere til fordel for den 13 år eldre sangerinnen Dorothy Squires.

Han forlot også henne i 1961, etter å ha møtt den italienske skuespilleren Luisa Mattioli. Squires motsatte seg skilsmisse, men i 1969 gikk hun med på å skilles. Samme år giftet Moore seg med Mattioli, og de to fikk to sønner og en datter.

Det kom uventet på resten av verden da de to avsluttet ekteskapet i 1993.

Hans fjerde og nåværende ekteskap er med den dansksvenske mangemillionæren Kristina Tholstrup. De giftet seg i Danmark i 2002.

ALLE GODE TING ER FIRE: Skuespiller Roger Moore og kona Kristina Thostrup giftet seg i 2002. Foto: Lilli Strauss Vis mer