Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Farmen»-Oddvar:

- Jeg har møtt ei dame gjennom Facebook

«Farmen»-Oddvar fikk uventet melding i innboksen.

Video: Sveinung U. Ystad/Dagbladet   Vis merVis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oddvar Jenssen (33) har blitt en populær deltager blant kvinnelige «Farmen»-seere.

Tidligere har han sagt til Dagbladet at han har fått en stor mengde frierbrev etter at årets sesong av den populære realityserien ble sendt på TV 2.

På søndagens finalefest, røpte Oddvar at han nå har fått kontakt med en spesiell kvinne - gjennom Facebook.

- Håper det går veien

- Jeg har kontakt med ei, men jeg er ennå singel og bor alene. Det var ei som sendte melding på Facebook og så bodde hun ikke så langt unna.

- Så du har rett og slett funnet deg en liten flørt?

- Ja, vi har møttes noen ganger. Så får vi se åssen det går videre. Jeg håper det går veien, sier han.

TRIVES PÅ SKJERNØY: Oddvar Jenssen har ikke lagt skjul på at det sitter langt inne hos ham å tenke på å flytte fra hjemstedet Skjernøy. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
TRIVES PÅ SKJERNØY: Oddvar Jenssen har ikke lagt skjul på at det sitter langt inne hos ham å tenke på å flytte fra hjemstedet Skjernøy. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer

Vil helst ikke flytte

I november sa ha Oddvar til Dagbladet at dersom han møtte den rette, håper han at hun vil være villig til å bo på hans hjemsted Skjernøy.

- Det sitter langt inne å flytte fra Skjernøy, hvis det skulle bli et tema. Veldig langt inne.

- Jeg er veldig tilknyttet til hjemplassen min, og trives best på bygda. Her har jeg venner og familie, båtliv og natur. Det er i grunn alt jeg trenger.

Ikke klar for «Skal vi danse»

Oddvar avviser spekulasjoner om at han vurderer å følge i fotsporene til fjorårets «Farmen»-vinner Eilev Bjerkerud, og å melde seg på «Skal vi danse».

- Nå begynner du også å prate om det. Jeg skal ikke danse. Nå har jeg vært med i «Farmen» og tror det skal ligge med det.

Laila jublet

Vinneren av årets «Farmen» ble Laila Lochert (40).

- Jeg er så vanvittig stolt, og utrolig glad. Jeg tror ikke at jeg helt har skjønt hva som har skjedd. Jeg står utenfor meg selv nå, rett og slett.

- Jeg har selvfølgelig drømt om hytta og bilen i det fjerne, men har aldri turt å tenke tanken helt ut. Det er helt, helt fantastisk, jublet Lochert etter at seieren var sikret.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!