Ariana Grande:

- Jeg har mye smerter

Sangstjerna har nå avlyst søndagens konsert.

SYKDOM: Ariana Grande er snart i mål med sin verdensturné, men nå har sykdom satt kjepper i hjulene for henne. Foto: NTB Scanpix
SYKDOM: Ariana Grande er snart i mål med sin verdensturné, men nå har sykdom satt kjepper i hjulene for henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ariana Grande (26) har siden mars vært ute på verdensturneen «Sweetener», som etter planen skal være fullført den 22. desember i år.

Nå har hun avlyst søndagens konsert, ettersom hun ikke er i form.

I et innlegg på Instagrams historiefunksjon, gjengitt av blant andre People, skriver 26-åringen nemlig at hun er syk. Det har hun kjent på siden konsertene i London, som ble holdt i midten av oktober.

«Jeg er fortsatt veldig syk. Jeg har vært det siden det siste London-showet. Jeg vet ikke hvordan det er mulig, men det gjør fortsatt veldig vondt i halsen og i hodet. Jeg høres ok ut, men jeg har mye smerter og det er vanskelig å puste under konsertene», begynner popstjerna.

- Vet ikke hva som skjer

Videre skriver 26-åringen at hun skal til legen og prøve sitt beste å bli bedre til morgendagens konsert, og at det siste hun ønsker er å avlyse.

I en ny oppdatering forteller imidlertid stjernen at formen hennes har forverret seg i løpet av natten.

- Jeg kan dessverre ikke opptre i kveld, og jeg er så lei meg for det. Jeg er så opprørt. Selvfølgelig blir dere refundert og så videre, men jeg er bare så knust, sier hun på Instagram stories.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer