Niklas Silseth Baarli:

- Jeg har nok en ADHD-diagnose

«Farmen kjendis»-deltakeren nekter å avsløre hvor mye han fikk betalt for deltakelsen.

EKSTREM: Niklas Silseth Baarli forteller at flere, inkludert ektemannen Benjamin Baarli Silseth, skulle ønske han roet seg. Her avbildet under parets bryllupsfest i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EKSTREM: Niklas Silseth Baarli forteller at flere, inkludert ektemannen Benjamin Baarli Silseth, skulle ønske han roet seg. Her avbildet under parets bryllupsfest i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er alltid spekulasjoner rundt hvor mye kjendisene får for å stille opp i ulike TV-programmer, men det kommer stadig drypp og hint om hvor mye penger det er snakk om.

Blant annet kunne Se og Hør i fjor avsløre at man som kjendis kan sitte igjen med hele 300 000 som deltaker i «Maskorama».

Hvor mye kjendisene som er med på TV 2-suksessen «Farmen kjendis» får er derimot en godt bevart hemmelighet.

I et lengre intervju med Aftenpostens A-magasinet kan imidlertid Niklas Silseth Baarli (32) avsløre at han deltok på realityprogrammet for pengenes skyld.

- Gjør det på grunn av pengene

Ifølge A-magasinet tjener 32-åringen en gjennomsnittlig årslønn bare på Instagram-reklame. I tillegg til lønnen han får fra radiojobben, programlederjobber, konferansierjobber og realitydeltakelser, er det ingen tvil om at han har nok til salt i grøten.

Overfor magasinet innrømmer han nå at han er økonomisk motivert i stort sett alt han gjør av reality.

- Ingen sier ja til «Farmen kjendis» eller «Camp Kulinaris» fordi de har lyst. Selvfølgelig er det på grunn av pengene. Du kan jo prøve å få med deg kjendiser på «Farmen» uten å gi dem penger, sier han til magasinet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer