Britt Ekland:

- Jeg har ødelagt ansiktet mitt

Den tidligere «Bond»-piken innrømmer at inngrepene har gått for langt.

ANGRER: I et nytt intervju forteller Britt Ekland at hun angrer på de kosmetiske inngrepene hun har fått utført. Foto: S Meddle / ITV / REX / NTB
ANGRER: I et nytt intervju forteller Britt Ekland at hun angrer på de kosmetiske inngrepene hun har fått utført. Foto: S Meddle / ITV / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den svenske skuespilleren Britt Ekland (78) ble nærmest en stjerne over natta da hun i 1964 gikk inn i et forhold med skuespilleren Peter Sellers. Ti år etter dukket hun opp som Bond-pike i «The Man With the Golden Gun», og siden har hun ikke sett seg tilbake.

Året etter møtte hun musikeren Rod Stewart (76), som hun holdt sammen med i to år før romansen fikk en brå slutt.

I de seinere år har 78-åringen medvirket i tv-serien «Svenske Hollywoodfruer», der hun er spesielt kjent for å være en frittalende dame.

Som Hollywood-frue er det kanskje ikke så rart at hun har valgt å legge seg under kniven flere ganger. Nå innrømmer hun i et nytt intervju at det har «ødelagt ansiktet hennes».

- Ville ikke gjort det igjen

Den svenske skuespilleren har nemlig gitt et nytt intervju med magasinet Platinum, gjengitt av PageSix, der hun innrømmer at hun ikke vil legge seg under kniven igjen - etter et mislykket inngrep i Paris.

- Alle har rett til å velge å operere seg. Jeg gjorde alle operasjonene da jeg var i 50-åra, men ville ikke gjort det igjen. Jeg har ingen plan om å se annerledes ut enn jeg gjør nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer