­

- Jeg har tenkt sånn: «Men jeg vil jo heller ligge med folk enn å onanere!»

Programleder Line Elvsåshagen har fått et annet forhold til onani enn tidligere.

NYTT SYN PÅ ONANI: I programmet «Line fikser kroppen» tester Line Elvsåshagen ut om det å onanere ofte faktisk gjør deg lykkeligere. Før hadde hun et ganske annet forhold til onani. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NYTT SYN PÅ ONANI: I programmet «Line fikser kroppen» tester Line Elvsåshagen ut om det å onanere ofte faktisk gjør deg lykkeligere. Før hadde hun et ganske annet forhold til onani. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Da det ble kjent at NRK-programleder Line Elvsåshagen (27) innførte «onaniuke» i arbeidet med tv-serien «Line fikser kroppen», fikk det mye oppmerksomhet i sosiale medier.

Poenget var at Elvsåshagen skulle teste ut om man faktisk blir lykkeligere av å onanere tre ganger om dagen.

Da Dagbladet møter 27-åringen i NRKs lokaler på Marienlyst i Oslo i kjølvannet av onaniuka, kan Elvsåshagen fortelle at eksperimentet bare er delvis avsluttet:

- Jeg har fortsatt, jeg! Ja, jeg har det. Jeg har trappa litt ned, bare på grunn av tid, for i den onaniuka har jeg kommet for seint til avtaler fordi jeg har måttet onanere. Kommet for seint på fest, kommet for seint i bursdagen til bestevennen min … Så jeg har trappa litt ned, sier hun.

Prøvde med «onani-søndag»

Når det gjelder hennes eget forhold til onani, innrømmer Elvsåshagen at det var ganske annerledes før hun prøvde seg på den såkalte onaniuka.

- Jeg har generelt sett et ganske godt forhold til min egen tiss. Men jeg burde jo absolutt ha onanert mer. Det var sånn at jeg bare kunne glemme det, at det kunne gå en god stund før jeg kom på at jeg ikke hadde onanert, minnes hun overfor Dagbladet.

HADDE ONANI-AVTALE: Line Elvsåshagen og bestevennen Gisle A. Gjevestad Agledahl. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
HADDE ONANI-AVTALE: Line Elvsåshagen og bestevennen Gisle A. Gjevestad Agledahl. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

NRK-profilen røper videre at hun tidligere også har forsøkt seg på et helt privat onaniprosjekt, men at det viste seg å være vanskelig å følge opp i lengden:

- Bestevennen min, Gisle (Gjevestad Agledahl, programleder for «Jævla homo», journ.anm.), har vært sånn: «Line, du må onanere mer!». Så vi har egentlig innført sånn «onani-søndag». At jeg onanerte hver søndag og skulle si fra til ham når jeg hadde gjort det, liksom. Men så glapp det òg ...

GLEMTE DET BORT: Line Elvsåshagen snakker åpent og ærlig om det å onanere. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
GLEMTE DET BORT: Line Elvsåshagen snakker åpent og ærlig om det å onanere. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Den forfriskende ærlige programlederen innrømmer for øvrig at det kanskje først og fremst er én grunn til at hun har neglisjert onanering på privaten tidligere:

- Og så synes jeg jo det er veldig hyggelig å ligge med folk, så noen ganger har jeg vært sånn: «Men jeg vil jo heller ligge enn å onanere!», hvis du skjønner? Så det å trappe det opp, det var absolutt … altså, jeg har aldri vært så blid, jeg! Jeg har hatt det supert! Jeg anbefaler det til alle, fastslår Elvsåshagen muntert.

Saken fortsetter nedenfor.

my pu$$y looks like a million dollars i dag. det fortjener den, for den er ganske awesome 😌 #vivalavagina

Et innlegg delt av Line Elvsåshagen (@linefikserkroppen)

Onani-samtale med prester

Selv om onaniuka altså var en del av Elvsåshagens siste jobbprosjekt, har hun fått merke at temaet nå forfølger henne også i andre sammenhenger.

- Det er jo blitt en litt rar situasjon. Forrige lørdag var jeg ute, og da var folk, helt fremmede, sånn: «Ja, hvor mange ganger har du onanert nå da, Line?», sier hun lattermildt, og legger til:

- Og jeg endte i samtale med to prester om onani. Det er jo litt morsomt, da, og jeg tenker at det er så sunt å snakke om!

«Line fikser kroppen»-programlederen opplever at fremmede hun kommer i prat med nå har lettere for å snakke om onani enn hun hadde trodd.

- Det er akkurat som om dette er blitt en slags døråpner for å snakke om noe som egentlig er veldig flaut, og dét har jo vært hele målet. Å ufarliggjøre det. For det er så mye skam knytta til kvinners kjønnsorgan, det er jo helt vilt! Halvparten av befolkningen har jo en vulva! Hvorfor skal det være så gærent å snakke om? spør hun.

KARDASHIAN: I  «Line fikser kroppen» forsøker Line Elvsåshagen å bli fornøyd med kroppen sin. Her forsøker hun på en annen side å leve opp til Kim Kardashians skjønnhetsstandard. Video: NRK Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer