­

- Jeg har tenkt sånn: «Men jeg vil jo heller ligge med folk enn å onanere!»

Programleder Line Elvsåshagen har fått et annet forhold til onani enn tidligere.

NYTT SYN PÅ ONANI: I programmet «Line fikser kroppen» tester Line Elvsåshagen ut om det å onanere ofte faktisk gjør deg lykkeligere. Før hadde hun et ganske annet forhold til onani. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NYTT SYN PÅ ONANI: I programmet «Line fikser kroppen» tester Line Elvsåshagen ut om det å onanere ofte faktisk gjør deg lykkeligere. Før hadde hun et ganske annet forhold til onani. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Da det ble kjent at NRK-programleder Line Elvsåshagen (27) innførte «onaniuke» i arbeidet med tv-serien «Line fikser kroppen», fikk det mye oppmerksomhet i sosiale medier.

Poenget var at Elvsåshagen skulle teste ut om man faktisk blir lykkeligere av å onanere tre ganger om dagen.

Da Dagbladet møter 27-åringen i NRKs lokaler på Marienlyst i Oslo i kjølvannet av onaniuka, kan Elvsåshagen fortelle at eksperimentet bare er delvis avsluttet:

- Jeg har fortsatt, jeg! Ja, jeg har det. Jeg har trappa litt ned, bare på grunn av tid, for i den onaniuka har jeg kommet for seint til avtaler fordi jeg har måttet onanere. Kommet for seint på fest, kommet for seint i bursdagen til bestevennen min … Så jeg har trappa litt ned, sier hun.

Prøvde med «onani-søndag»

Når det gjelder hennes eget forhold til onani, innrømmer Elvsåshagen at det var ganske annerledes før hun prøvde seg på den såkalte onaniuka.

- Jeg har generelt sett et ganske godt forhold til min egen tiss. Men jeg burde jo absolutt ha onanert mer. Det var sånn at jeg bare kunne glemme det, at det kunne gå en god stund før jeg kom på at jeg ikke hadde onanert, minnes hun overfor Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer