TV-STJERNE: Sophie Elise Isachsen lever av å være åpen, og har de siste åra valgt å dele mer og mer med leserne sine.

Om det så er stygge brudd eller psykiske problemer - masken er tatt av for lengst. For ikke lenge siden ble hun lagt inn på akuttpsykiatrisk. Hun valgte også å sykemelde seg tidligere i vinter. At hun har dokumentert den kampen, håper hun kan hjelpe andre. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
TV-STJERNE: Sophie Elise Isachsen lever av å være åpen, og har de siste åra valgt å dele mer og mer med leserne sine. Om det så er stygge brudd eller psykiske problemer - masken er tatt av for lengst. For ikke lenge siden ble hun lagt inn på akuttpsykiatrisk. Hun valgte også å sykemelde seg tidligere i vinter. At hun har dokumentert den kampen, håper hun kan hjelpe andre. Foto: Hans Arne Vedlog / DagbladetVis mer

- Jeg har vært i en veldig tung depresjon, og er på vei ut av en depresjon nå

For ikke lenge siden ble Sophie Elise Isachsen lagt inn på akuttpsykiatrisk avdeling. Nå forteller toppbloggeren om veien tilbake.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Opp Frognerveien kaver en 23-åring seg gjennom snøkaoset før sola har tittet fram. Hun har ørevarmere i leopardmønster på hodet og en sekk fra Louis Vuitton henger løst på ryggen. I en leilighet like ved trikkeskinnene venter en viktig avtale.

Toppblogger, artist og forfatter Sophie Elise Isachsen har akkurat trosset snøkaoset for å komme til Dajana Tomanovic, en av landets mest ettertraktede makeupartister, sitt såkalte «glam room». Isachsen skal ikke på rød løper, ta reklamebilder eller på direktesendt tv denne tirsdagsmorgenen, hun skal rett og slett bare ha en forholdsvis normal dag.

- Jeg er her så ofte jeg kan. Målet er å bli sminket av Dajana hver dag, men det har jeg ikke råd til. Hun er dyr, sier Isachsen og ler.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • *Fornyes til standard mnd når gratisperioden utløper (99kr/mnd).
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn