Du leser nå Dagbladet Pluss
TV-STJERNE: Sophie Elise Isachsen lever av å være åpen, og har de siste åra valgt å dele mer og mer med leserne sine.

Om det så er stygge brudd eller psykiske problemer - masken er tatt av for lengst. For ikke lenge siden ble hun lagt inn på akuttpsykiatrisk. Hun valgte også å sykemelde seg tidligere i vinter. At hun har dokumentert den kampen, håper hun kan hjelpe andre. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
TV-STJERNE: Sophie Elise Isachsen lever av å være åpen, og har de siste åra valgt å dele mer og mer med leserne sine. Om det så er stygge brudd eller psykiske problemer - masken er tatt av for lengst. For ikke lenge siden ble hun lagt inn på akuttpsykiatrisk. Hun valgte også å sykemelde seg tidligere i vinter. At hun har dokumentert den kampen, håper hun kan hjelpe andre. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

- Jeg har vært i en veldig tung depresjon, og er på vei ut av en depresjon nå

For ikke lenge siden ble Sophie Elise Isachsen lagt inn på akuttpsykiatrisk avdeling. Nå forteller toppbloggeren om veien tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Opp Frognerveien kaver en 23-åring seg gjennom snøkaoset før sola har tittet fram. Hun har ørevarmere i leopardmønster på hodet og en sekk fra Louis Vuitton henger løst på ryggen. I en leilighet like ved trikkeskinnene venter en viktig avtale.

Toppblogger, artist og forfatter Sophie Elise Isachsen har akkurat trosset snøkaoset for å komme til Dajana Tomanovic, en av landets mest ettertraktede makeupartister, sitt såkalte «glam room». Isachsen skal ikke på rød løper, ta reklamebilder eller på direktesendt tv denne tirsdagsmorgenen, hun skal rett og slett bare ha en forholdsvis normal dag.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer