Prinsesse Sofia:

- Jeg har vært i krise

Prinsesse Sofia forteller at hun har slitt med å finne ro i prinsesserollen.

NY SERIE: Prinsesse Sofia forteller åpenhjertig at hun har slitt med å finne ro i prinsesserollen i en ny dokumentar på svensk tv. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Før prinsesse Sofia (35) av Sverige giftet seg med prins Carl Philip (41) i 2015 og dermed ble prinsesse, var hun en omdiskutert «Paradise Hotel»-deltaker som stadig var å se i sladrepressens spalter.

Prinsessa havnet på en tredjeplass i den kjente skandalerealityen i 2005, og har også gjort karriere som glamourmodell. Med åra har hun likevel klart å riste skandale-stempelet av seg.

Sofia har mildt sagt gått gjennom en stor endring, og har etablert seg godt i den svenske kongefamilien. Hun har fått sønnene Alexander (4) og Gabriel (2) sammen med prinsen.

Veien dit har ikke bare vært lett, og prinsessa har tidligere snakket åpent om at hun har opplevd hets og hatske kommentarer på internett.

I en ny tv-dokumentar avslører prinsesse Sofia nå at hun har slitt med å finne sin rolle som kongelig.

- Siden jeg ble prinsesse, har jeg gått gjennom mange identitetskriser. Hvem er jeg egentlig, sier 35-åringen i dokumentaren, gjengitt av Billedbladet.

- Kan være meg selv

TV4-dokumentaren fått navnet «Prinsesse Sofia - Project Playground», og har premiere i Sverige 3. september. I dokumentaren følges 35-åringen på en reise i Sør-Afrika, der hun driver veldedig arbeid gjennom organisasjonen Project Playground.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer