Iben Akerlie:

- Jeg har vært naiv

«Kompani Lauritzen»-deltakeren røper at hun har brent seg mange ganger.

MER FORSIKTIG: Iben Akerlie forteller at hun flere ganger har «brent seg» i offentligheten, noe som har gjort henne mer varsom. Foto: Espen Solli / Se og Hør
MER FORSIKTIG: Iben Akerlie forteller at hun flere ganger har «brent seg» i offentligheten, noe som har gjort henne mer varsom. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tre deltakere måtte lørdag forlate «Kompani Lauritzen». På rekke og rad måtte nemlig Thomas Hayes (26), Christopher Robin Omdahl (31) og Ingrid Halstensen (35) takke for seg.

Én av dem som fortsatt blir å se i programmet er skuespiller og forfatter Iben Akerlie (35), som så langt har gjort seg svært bemerket i realityserien.

Det blir mye tårer i lørdagens episode av «Kompani Lauritsen». Video: TV 2. Vis mer

- Ingen kontroll

Som anerkjent skuespiller og ekskjæreste av en annen skuespiller, Jakob Oftebro (37), har Iben Akerlie i en årrekke vært i medias søkelys - på godt og vondt.

Overfor Dagbladet legger ikke 35-åringen skjul på at medias skriverier har gjort henne mer forsiktig i offentligheten.

- Jeg føler ikke selv at jeg er så veldig privat av meg, egentlig. Jeg tror heller at jeg kanskje er mer privat enn hva folk forventer av meg, men heller ikke mer privat enn de fleste i verden, sier hun.

TØFFE TAK: Iben SAkerlie og Carina Dahl var svært slitne, men bet tennene sammen i lørdagens knallharde «Kompani Lauritzen»-øvelse. Foto: Matti Bernitz / TV 2
TØFFE TAK: Iben SAkerlie og Carina Dahl var svært slitne, men bet tennene sammen i lørdagens knallharde «Kompani Lauritzen»-øvelse. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

Hun fortsetter:

- Erfaringsmessig har jeg det bedre av å være litt sånn. Journalister tar ofte hele hånda når man gir dem en liten finger. Man har liksom ingen kontroll på overskrifter eller noe som helst. Akkurat det tapper meg for energi.

- Brent meg

«Kompani Lauritzen»-deltakeren, som seinere denne måneden også blir å se i «Innebandykrigerne», også det et TV 2-program, legger ikke skjul på at hun flere ganger har angret seg etter å ha vært litt vel åpen.

- Ja, jeg har brent meg mange ganger. Der og da har jeg ikke skjønt det, men etterpå har jeg forstått at jeg har vært naiv. Det har gjort at jeg har bygget opp et skjold, og at jeg har blitt mindre og mindre villig til å dele, forteller Akerlie.

Obersvante seere kunne i lørdagens episode av «Kompani Lauritzen» skimte en aldri så liten spoiler. Video: TV 2 Vis mer

I helga skrev Dagbladet at Akerlie underveis i Kompani Lauritzen-innspillingen ble kalt inn til en prat med produksjonen etter at hun følte seg «invadert» av TV-kameraene. Under samtalen drøftet de hvordan de kunne løse situasjonen på en måte som begge parter kunne leve med.

- Vi ble enige om at jeg skulle gi mer for kamera i synk-settinger og faktiske øvelser. Til gjengjeld fikk jeg mer fri fra kameraene på morgenene og når vi hadde mer «fri». At de ikke nødvendigvis gikk til meg i en ordinær marsj, sa hun til Dagbladet da.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer