Courtney Stodden:

- Jeg har vært veldig redd

Skilsmissen mellom Courtney Stodden og Doug Hutchison er nå et faktum.

OFFISIELT: 3. mars ble Doug Hutchison og Courtney Stodden offisielt skilt. Nå forteller hun om ekteskapet. Her er eksparet avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix
OFFISIELT: 3. mars ble Doug Hutchison og Courtney Stodden offisielt skilt. Nå forteller hun om ekteskapet. Her er eksparet avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

16 år gammel giftet Courtney Stodden (25) seg med «Den grønne mil»-skuespilleren Doug Hutchison (59) - som da var 51 år gammel.

I løpet av sitt nesten seks år lange ekteskap, gikk duoen fra hverandre og ble sammen igjen opptil flere ganger. I 2016 var imidlertid forholdet over for godt, og i 2018 ble skilsmissepapirene sendt inn.

3. mars i år var skilsmissen omsider et faktum, noe Stodden tok til sosiale medier for å videreformidle.

«Det er 3. mars 2020 - i dag er jeg offisielt skilt fra skuespiller Doug Hutchison. Dette er en følelsesladd dag for meg. Gudene vet hvordan han føler seg, men jeg kan fortelle at dette er for det beste», skriver hun.

Turbulent forhold

Som nevnt gikk Stodden og Hutchison fra hverandre opptil flere ganger mens de var gift, og årsakene til bruddene var ofte ikke de samme.

Da de gikk fra hverandre for første gang i 2013, delte paret i en uttalelse at grunnen var at Stodden ønsket å utforske livet som en ugift, ung voksen. Noen uker seinere sa Stodden selv at hun ønsket mer sex, og at dette var grunnen til bruddet.

Året etter fant de tilbake til hverandre, og forlovet seg på nytt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer