NYTT PROSJEKT: Kardashiansøstrene lanserer sin første sminkekolleksjon. Her er de tre i forbindelse med sin undertøyskolleksjon for Sears. Foto: Stella Pictures
NYTT PROSJEKT: Kardashiansøstrene lanserer sin første sminkekolleksjon. Her er de tre i forbindelse med sin undertøyskolleksjon for Sears. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har ventet så lenge på dette...

Nå skal Kardashian-søstrene tjene enda mer penger.

(Dagbladet): Kardashian-navnet ble verdenskjent mye takket være storesøster Kims sex-tape.

Denne gangen er det sminke som står på menyen, når søstrene lanserer sin første sminkekolleksjon.

Det nyeste varemerket til søstrene Kim, Khole og Kourtney skal hete Khroma Beauty.

- Jeg har ventet så lenge på dette, og endelig kan jeg fortelle dere.. Søstrene mine og jeg lanserer vår egen sminkekolleksjon!! skriver Kim Kardashian på sin hjemmeside.
  Falske øyevipper og pudderdåser Fra før har jentene kolleksjonene K-Dash by Kardashian og Kardashian Kollection, hvor de blant annet selger neglelakker, undertøy, tilbehør og klær.

Familien er nå er i sin syvende sesong av realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians», og Kim forteller at kolleksjonen har hentet inspirasjon i moren Kris.

- Vi har samarbeidet med Boldface Licensing+Branding for å lage Khroma Beauty. Kolleksjonen vil inneholde alle typer sminkeprodukter, fra falske øyevipper til budderdåser og alt i mellom.

Lekte med morens sminke - Da vi vokste opp lekte vi alltid med mammas sminke, og jeg hadde alltid lyst til å bli make up-artist, skriver den mellomste, og kanskje mest kjente, Kardashianen.

- Selvfølgelig spiller sminke en stor rolle i livene våre, enten vi er foran kamera, dollet opp for en photoshoot eller om vi bare holder en naturlig hverdagsstil. Det er en drøm som går i oppfyllelse når vi nå får gjøre vår egen kolleksjonen vi kan dele med dere. Vi gleder oss! skriver Kim.

Det har i det siste vært mye fokus på den formfulle søsteren, som dater rapperen Kanye West - som var i Oslo i forbindelse med han og Jay-Zs turné for albumet «Watch the Throne».

KJÆRESTER: Kims kortvarige ekteskap med basketballstjernen Kris Humphries tok slutt i fjor. Nå er hun sammen med rapperen Kanye West. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kim, som er kjent for sin mye omtalte og formfulle kropp, ble ikke med til Oslo.

Hun forteller på hjemmesiden sin at kolleksjonen vil komme i en høytidspakke denne vinteren, før hele linja komer ut neste år.

IVRIG: Kim Kardashian er ivrig på Twitter. Foto: Stella Pictures/Twitter Vis mer