Siri Kristiansen om «Lørdagsrådet»:

- Jeg hører ikke på «Lørdagsrådet»

Siri Kristiansen aner ikke hvordan hennes arvtaker, Live Nelvik, gjør det i det populære radioprogrammet «Lørdagsrådet».

HØRER ALDRI PÅ: Siri Kristiansen har ikke hørt på et eneste program av «Lørdagsrådet», verken mens hun selv var programleder for det populære NRK-programmet, eller etter at hun sluttet. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
HØRER ALDRI PÅ: Siri Kristiansen har ikke hørt på et eneste program av «Lørdagsrådet», verken mens hun selv var programleder for det populære NRK-programmet, eller etter at hun sluttet. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var i desember det ble offentliggjort at Siri Kristiansen (39), som for mange ble kjent gjennom det populære radioprogrammet «Lørdagsrådet» på NRK, skulle slutte i både NRK og radioprogrammet.

Siden den gang har Kristiansen startet ny jobb i Radio 1, der hun leder et liknende program, mens det var venninne og tidligere kollega Live Nelvik (35) som tok over rollen som sjefsrådgiver i «Lørdagsrådet».

- Rart å begynne nå

Det har nå gått drøye tre måneder siden Kristiansen hadde sitt siste lørdagsråd hos NRK.

Da Dagbladet møtte henne forrige uke, på humoreventet til Morten Ramm (39) og de andre guttene fra det populære humornettstedet Humornieu, hadde hun ikke så mye å si om hvordan Nelvik forvalter «Lørdagsrådet»-arven hennes.

- Jeg har ikke hørt på, røpet Kristiansen, som likevel var sikker på at venninnen gjør en fin figur i programmet.

- Jeg hørte ikke på da jeg jobbet der før heller, så det er rart å begynne med det nå, fortalte hun.

Hører ikke på egne program

I 2013 og 2014 gikk også det populære radioprogrammet på TV.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer