Jorun Stiansen:

- Jeg hovnet opp helt til albuen

TV-profilen opplevde alle allergikeres største mareritt.

FIKK SJOKK: Den tidligere «Idol»-vinneren delte et heller uhyggelig innlegg på Instagram tidligere denne uka. Foto: Andreas Fadum / Privat
FIKK SJOKK: Den tidligere «Idol»-vinneren delte et heller uhyggelig innlegg på Instagram tidligere denne uka. Foto: Andreas Fadum / Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jorun Stiansen (35) ble raskt en favoritt hos det norske folk etter at hun stakk av med seieren i sangkonkurransen «Idol» i 2005 - foran øynene på Tone Damli (31) som havnet på en knepen andreplass.

Etter hvert trakk imidlertid den blide dama fra Vennesla seg unna rampelyset - før hun gjorde comeback som deltaker i «Skal vi Danse» på TV 2 høsten 2017. Nå ser det ut til at artisten trives med å være tilbake i offentligheten - og på sin Instagram-profil oppdaterer 35-åringen til stadighet sine tilhengere med bilder fra hverdagen.

Tidligere denne uka var det imidlertid en heller uhyggelig opplevelse Stiansen delte på den kjente bildedelingstjenesten. Hun la nemlig ut et bilde av en kraftig oppsvulmet og hoven hånd.

Det viste seg nemlig at den blide 35-åringen hadde fått en kraftig allergisk reaksjon etter at hun hadde blitt stukket av en veps. Det hele startet med at Stiansen skulle smøre seg med solkrem - og seinere viste det seg at det var et vepsebol rett i nærheten.

- Jeg er allergisk mot en rekke ting, deriblant veps. Det går greit nå, men jeg hovnet skikkelig opp, sier Stiansen om den skremmende opplevelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer