VENN MED JACKO:  Omer Bhatti var god venn med Michael Jackson. Nå skal han selv lanseres internasjonalt som artist. Her opptrer han på Stena Saga på cruise fra Fredrikshavn i Danmark til Oslo. Hele turen var en hyllest til Michael Jackson.
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
VENN MED JACKO: Omer Bhatti var god venn med Michael Jackson. Nå skal han selv lanseres internasjonalt som artist. Her opptrer han på Stena Saga på cruise fra Fredrikshavn i Danmark til Oslo. Hele turen var en hyllest til Michael Jackson. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

- Jeg introduserte Michael for hip-hop

Omer Bhatti forteller om forholdet til Michael Jackson, men nekter å svare på om han er popikonets sønn.

STOCKHOLM/OSLO (Dagbladet): Morgensdagens sending av «Skavlan» spilles nå inn i SVT sitt studio i Stockholm.

I stolen sitter Michael Jacksons venn, norske Omer Michael Bhatti (26). Anledningen for besøket er at Holmlia-gutten skal lanseres internasjonalt som artist.

Dagbladet er tilstedet under opptakene.

- Introduserte Michael for hip hop O-Bee, som Bhatti kaller seg som artist, ble kjent med popkongen ved en tilfeldighet i 1996. I årene som fulgte reiste den unge Oslo-gutten ofte sammen med Jackson, og bodde i perioder på hans ranch Neverland i California.

- Jeg introduserte Michael Jackson for hip-hop. Michael var skeptisk, mente det var for mye vold i tekstene. Men jeg overtalte ham til å se en dokumentar om 2 Pac, og etter det var han fan, sier Bhatti til Skavlan.

Etter Jacksons død i 2009 har Bhatti tilbrakt mye tid med Jackson-familien, og satt sammen med dem under den offisielle minnestunden og begravelsen. Det førte til at han måtte gå ut i pressen og avkrefte at han var Michael Jacksons hemmelige sønn.

Kontakt med Jackson få dager før dødsfallet Det her versert en rekke rykter og spekulasjoner rundt Jackson og Bhattis forhold.

TAUS:  Omer Bhatti nekter å si noe om et eventuelt biologisk slektskap til Michael Jackson.
Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet
TAUS: Omer Bhatti nekter å si noe om et eventuelt biologisk slektskap til Michael Jackson. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet Vis mer

I stolen hos Skavlan nekter Bhatti å svare på spørsmål om han er Jacksons biologiske sønn, hvordan de møttes eller om det er sant at moren hans jobbet på Neverland.

Bhatti vil heller ikke si noe om hvordan han reagerte på nyheten om dødsfallet, men forteller at han hadde kontakt med Jackson bare et par dager før det skjedde.

Duett med Jacksons niese Bhatti slapp selv nyheten om at han har fått platekontrakt med verdens største plateselskap, Universal Music, på sin nettside. Der fortalte han også at hans single «All Around the World» skal lanseres i 67 land.

Låta er en duett med Genevieve Jackson (20), datteren til Michael Jacksons yngste bror, Randy Jackson.

Andre gjester i morgendagens Skavlan er blant andre Ari Behn og Per Heimly.

• Les også Kongen ga Ari fri tøyler

GODE VENNER:  Her er Omer Bhatti 12 år, og møter sitt store idol Michael Jackson i Seoul. Foto:  (NTB-AP)
GODE VENNER: Her er Omer Bhatti 12 år, og møter sitt store idol Michael Jackson i Seoul. Foto: (NTB-AP) Vis mer

VERTSKAP:  Fredrik Skavlan har besøk av Omer Bhatti i morgendagens talkshow.  Foto: Hans A. Vedlog / DAGBLADET
VERTSKAP: Fredrik Skavlan har besøk av Omer Bhatti i morgendagens talkshow. Foto: Hans A. Vedlog / DAGBLADET Vis mer