Durek Verrett:

- Jeg kan aldri erstatte Ari

Durek Verrett forteller åpenhjertig om forholdet til prinsesse Märtha Louise og døtrene hennes.

VIKTIG STØTTE: Prinsesse Märtha Louise har selv uttalt seg om den enorme støtten hun finner i kjæresten Durek Verrett. Foto: TV 2
VIKTIG STØTTE: Prinsesse Märtha Louise har selv uttalt seg om den enorme støtten hun finner i kjæresten Durek Verrett. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Durek Verrett (46), best kjent her til lands som prinsesse Märtha Louises (49) kjæreste, har tilsynelatende blitt bare viktigere og viktigere i prinsessas liv de siste åra - også for barna hennes, som hun fikk med Ari Behn.

Den kjente forfatteren og kunstneren gikk som kjent bort første juledag i 2019. Siden har prinsessa åpnet seg om sorgen og tapet av eksmannen og ikke minst - barnas far.

Stiller opp for barna

Det gjør hun også i den nye TV 2-serien sin «Märtha», som følger prinsessa tett. Det er også her Durek Verrett nå åpenhjertig forteller at han aldri kan ta over den viktige rollen som Behn hadde for de tre døtrene sine.

- Jeg kan aldri erstatte faren deres, men Ari, hvis du hører, så gjør jeg det beste jeg kan for å være den beste for barna dine, sier Verrett i onsdagens episode.

46-åringen forteller også at han forsøker å være til stede, lytte og snakke med de tre jentene. Prinsessa selv legger ikke skjul på at kjæresten har vært en enorm støtte etter at Behn gikk bort.

- Da Ari døde var det ekstremt viktig at Durek var her, for alle sammen. Han var den eneste som klarte å fungere, sier Märtha Louise, og legger til at det er godt å ha en person å kunne lene seg på og som gir henne styrke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer