- Jeg kan bli forelska i ei dame

Sturla Berg-Johansen er ikke ferdig med damer.

PENGENE PÅ BORDET: - Underholdning som involverer penger strider egentlig litt med det jeg står for. Jeg tok jobben av egoistiske grunner. Det er utrolig morsomt, og jeg trenger penger. Jeg har forbruk som et middels stort kjernekraftverk, som Ole Paus sier. Sturla Berg-Johansen er aktuell som programleder for game showet «Pengene på bordet» på TV2. Foto: John T. Pederen / Dagbladet
PENGENE PÅ BORDET: - Underholdning som involverer penger strider egentlig litt med det jeg står for. Jeg tok jobben av egoistiske grunner. Det er utrolig morsomt, og jeg trenger penger. Jeg har forbruk som et middels stort kjernekraftverk, som Ole Paus sier. Sturla Berg-Johansen er aktuell som programleder for game showet «Pengene på bordet» på TV2. Foto: John T. Pederen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg har ikke skjult at jeg har kjørt kombi. Men det virker som pressen har gjemt det bort, fordi det ikke passer. Den eneste måten å få trøkk, er om jeg sier at jeg er homo, sier Sturla Berg-Johansen (44).

- Jeg kan bli forelsket i ei dame. Men, er det egentlig så nøye?, spør han.

Siste daten han var på er så lenge siden at han synes det er flaut å si det. Han inviterte. Det var ei dame.

- Har jeg sagt at jeg er ferdig med damer? Jeg tiltrekkes av mennesker, sier han.

For at Berg-Johansen skal invitere deg på date, må du fascinere ham i en eller annen grad. Hvilke refleksjoner du gjør, og din humoristiske sans veier tungt. Men først og fremst må utseendet ditt appellere.

- Det er bare grunne mennesker som sier at utseendet ikke har noe å si. Selvfølgelig har det noe å si, det er jo det vi skal reagere på, sier han.

Pengene på bordet Mandag skal Sturla Berg-Johansen igjen lede norske tv-seere gjennom kvelden.

Det er sesongpremiere på «Pengene på bordet». Et game show som går sin seiersgang i Europa, med mange millioner seere, og markedsandeler opp til en fjerdedel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer